Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

EXCLUSIV | Câştigarea Supercupei, un avantaj pentru CFR în lupta la titlu? Dulca: "Aceste trofee aduc siguranţă" / Goian: "Dezinteres pentru un trofeu la FCSB"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane în Liga 1, a câştigat Supercupa României, după o victorie la loviturile de departajare cu FCSB, scor 4-1 (0-0 după 90 de minute). La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Cristi Dulca şi Lucian Goian au convenit că acest succes va reprezenta un plus de încredere pentru CFR Cluj în lupta pentru titlu.

Pe Arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, raportul şuturilor pe poartă a fost 10-2 pentru CFR Cluj. Totuşi, portarul Andrei Vlad a fost în zi de graţie, iar FCSB n-a primit gol.

La loviturile de departajare, Rondon, Păun, Chipciu şi Camora au înscris pentru CFR. FCSB a marcat doar prin Radunovic, în timp ce tinerii Perianu şi Şut au ratat.

În play-off-ul Ligii 1, FCSB porneşte cu un avantaj de un punct faţă de CFR Cluj.

“În primul rând, s-au luptat pentru un trofeu, cele mai valoroase echipe din campionat. CFR a pus stăpânire pe joc, a avut cele mai mari ocazii. Meritat acest trofeu câştigat de CFR. FCSB a făcut 5 schimbări la pauză, e unic în fotbalul românesc. Au intrat nişte tineri foarte talentaţi.

Dacă ne raportăm la prima repriză, în care CFR a avut 3-4 ocazii destul de mari, CFR a avut o altă implicare. Faptul că ai câştigat o Supercupă este un plus. Clar că este un minus pentru FCSB în perspectiva a ceea ce urmează, lupta la campionat va fi destul de dură. Aceste trofee aduc siguranţă în plus pentru jucători, în primul rând. Va fi foarte important pentru CFR, înaintea play-off-ului”, a spus Cristi Dulca.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20118986/1/maxresdefaulta.jpg

“Un trofeu aduce un plus de încredere jucătorilor, un plus de imagine clubului. Au numai de câştigat cei de la CFR. Mă surprinde lipsa de interes a celor de la FCSB pentru acest trofeu. Pe lângă faptul că au făcut 5 schimbări la pauză, au fost şi discuţii înainte de meci. Mi se pare dezinteres pentru un trofeu, numai numele Supercupa României ar trebui să te facă să îl doreşti. Dar se pare că în România, dacă nu câştigi ceva de pe urma adjudecării unui trofeu, nu există interes. Înainte, un trofeu conta foarte mult. Nu ştiu dacă este OK această abordare a FCSB. Se întâmplă acolo lucruri pe care nu le înţeleg.

Majoritatea jucătorilor de la FCSB nu le-au picat bine aceste schimbări şi această punere pe plan secund a câştigării trofeului. Credeţi că jucătorii de la FCSB nu voiau să fie cu trofeul în mână acum, să fie la toate ştirile mâine? Cu siguranţă, e o frustrare în rândul jucătorilor, care şi-au dorit, au dat tot. Dar nu depinde numai de ei”, a spus Lucian Goian.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20118986/2/asa.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele