Ultima oră
Seara premierelor în Europa League. Villarreal, la prima finală din istorie! Solskjaer a bifat cea mai importantă performanţă ca antrenor la Manchester United Seara premierelor în Europa League. Villarreal, la prima finală din istorie! Solskjaer a bifat cea mai importantă performanţă ca antrenor la Manchester United
VIDEO | Seară magică pentru Nicola Zalewski! Tânărul polonez este cel mai tânăr marcator într-o semifinală Europa League, la debutul pentru AS Roma VIDEO | Seară magică pentru Nicola Zalewski! Tânărul polonez este cel mai tânăr marcator într-o semifinală Europa League, la debutul pentru AS Roma
VIDEO | AS Roma - Manchester United 3-2. Englezii se califică în finala Europa League, unde o vor înfrunta pe Villarreal VIDEO | AS Roma - Manchester United 3-2. Englezii se califică în finala Europa League, unde o vor înfrunta pe Villarreal
VIDEO | Manchester United - Villarreal e finala Europa League! 'Submarinul galben' a supravieţuit returului cu Arsenal, 0-0, în care Aubameyang a avut două bare
VIDEO | Manchester United - Villarreal e finala Europa League! 'Submarinul galben' a supravieţuit returului cu Arsenal, 0-0, în care Aubameyang a avut două bare
VIDEO | Mihai Roman, dezamăgit de arbitraj! "Era la doi metri de mine, e incredibil ce se întâmplă" / "FCSB va câştiga campionatul" VIDEO | Mihai Roman, dezamăgit de arbitraj! "Era la doi metri de mine, e incredibil ce se întâmplă" / "FCSB va câştiga campionatul"
VIDEO | Iftime e furios: "Mi-e lehamite. Un asemenea măcelar te pune la punct". Jucătorul pe care-l critică VIDEO | Iftime e furios: "Mi-e lehamite. Un asemenea măcelar te pune la punct". Jucătorul pe care-l critică

EXCLUSIV | Câştigarea Supercupei, un avantaj pentru CFR în lupta la titlu? Dulca: "Aceste trofee aduc siguranţă" / Goian: "Dezinteres pentru un trofeu la FCSB"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane în Liga 1, a câştigat Supercupa României, după o victorie la loviturile de departajare cu FCSB, scor 4-1 (0-0 după 90 de minute). La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Cristi Dulca şi Lucian Goian au convenit că acest succes va reprezenta un plus de încredere pentru CFR Cluj în lupta pentru titlu.

Pe Arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti, raportul şuturilor pe poartă a fost 10-2 pentru CFR Cluj. Totuşi, portarul Andrei Vlad a fost în zi de graţie, iar FCSB n-a primit gol.

La loviturile de departajare, Rondon, Păun, Chipciu şi Camora au înscris pentru CFR. FCSB a marcat doar prin Radunovic, în timp ce tinerii Perianu şi Şut au ratat.

În play-off-ul Ligii 1, FCSB porneşte cu un avantaj de un punct faţă de CFR Cluj.

“În primul rând, s-au luptat pentru un trofeu, cele mai valoroase echipe din campionat. CFR a pus stăpânire pe joc, a avut cele mai mari ocazii. Meritat acest trofeu câştigat de CFR. FCSB a făcut 5 schimbări la pauză, e unic în fotbalul românesc. Au intrat nişte tineri foarte talentaţi.

Dacă ne raportăm la prima repriză, în care CFR a avut 3-4 ocazii destul de mari, CFR a avut o altă implicare. Faptul că ai câştigat o Supercupă este un plus. Clar că este un minus pentru FCSB în perspectiva a ceea ce urmează, lupta la campionat va fi destul de dură. Aceste trofee aduc siguranţă în plus pentru jucători, în primul rând. Va fi foarte important pentru CFR, înaintea play-off-ului”, a spus Cristi Dulca.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20118986/1/maxresdefaulta.jpg

“Un trofeu aduce un plus de încredere jucătorilor, un plus de imagine clubului. Au numai de câştigat cei de la CFR. Mă surprinde lipsa de interes a celor de la FCSB pentru acest trofeu. Pe lângă faptul că au făcut 5 schimbări la pauză, au fost şi discuţii înainte de meci. Mi se pare dezinteres pentru un trofeu, numai numele Supercupa României ar trebui să te facă să îl doreşti. Dar se pare că în România, dacă nu câştigi ceva de pe urma adjudecării unui trofeu, nu există interes. Înainte, un trofeu conta foarte mult. Nu ştiu dacă este OK această abordare a FCSB. Se întâmplă acolo lucruri pe care nu le înţeleg.

Majoritatea jucătorilor de la FCSB nu le-au picat bine aceste schimbări şi această punere pe plan secund a câştigării trofeului. Credeţi că jucătorii de la FCSB nu voiau să fie cu trofeul în mână acum, să fie la toate ştirile mâine? Cu siguranţă, e o frustrare în rândul jucătorilor, care şi-au dorit, au dat tot. Dar nu depinde numai de ei”, a spus Lucian Goian.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20118986/2/asa.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele