Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

EXCLUSIV | Cât de departe ajunge "obsesia" lui Mircea Lucescu pentru pregătirea exemplară a unui meci: "Ne-a pus să dormim cu ele sub pernă!"

Fotbal Internațional Publicat pe 12 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20060643/1/mircea-lucescu-1a.jpg


Cât de departe poate merge "obsesia" lui Mircea Lucescu pentru pregătirea exemplară a meciurilor? Până în punctul în care-şi obligă jucătorii să doarmă cu poza adversarului direct sub pernă! Dezvăluirea îi aparţine lui Constantin Schumacher, fost elev al lui Il Luce la Rapid, şi vorbeşte de la sine despre modul în care marele anternor român şi-a clădit cariera legendară.
 
La fel ca majoritatea jucătorilor care au avut privilegiul de a lucra cu Mircea Lucescu, Schumacher a rămas impresionat atât de antrenorul Il Luce, cât şi de omul din spatele imaginii de mare tehnician. Iar întâmplarea care i-a rămas adânc întipărită în minte fostului mijlocaş e legată de gestul pe care Lucescu l-a făcut înaintea unui meci european al Rapidului, atunci când a dus pregătirea partidei la un alt nivel:
 
"Ce înseamnă să lucrezi cu Mircea Lucescu? Rămâne numărul unu, în afară de antrenorul Mircea Lucescu era un pedagog foarte bun cu jucătorii pe care-i antrenează. Omul Mircea Lucescu a contat foarte mult pentru Rapid. Îmi place foarte mult pedagogia lui, pregătirea pe care o făcea pentru meciuri. Îmi aduc aminte, la un meci în cupele europene, ne-a adus poze cu jucătorii adverşi şi ne-a spus să dormim cu ele sub pernă, Ne-a dat tuturor. Aveam pe tablă echipa adversă, posibilii jucători în poziţiile respective. Era incredibil de pregătit, toate lucrurile pe care le făcea la antrenamente erau pregătite pentru meciul următor", a povestit Schumacher, vineri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri