Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

EXCLUSIV | Cât de grea e misiunea lui Man şi Mihăilă: "În România l-a avut adversar pe Miron, în Serie A îl are pe Chiellini"

Fotbal Internațional Publicat pe 4 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20044032/1/man-mihaila.jpg


Trecerea de la Casa Liga 1 la Serie A pare un pas prea mare pentru Valentin Mihăilă şi Dennis Man, iar Cristi Dulca şi Mirel Albon au vorbit, la Fotbal Look, despre cât de grea e misiunea celor doi de a se impune la Parma.
 
Pentru Dulca, marele minus al tinerilor atacanţi români e diferenţa de ritm şi intensitate dintre România şi Italia, una care se poate regla doar în timp: "Campionatul românesc nu oferă în fiecare etapă meciuri puternice, mă refer la un FCSB - CFR, care poate fi considerat un meci cu ritm, cu jucători cu experienţă. Din păcate, nu fiecare echipă poate duce un astfel de ritm, jucătorii nu au combativitatea şi duelurile necesare. Iar în Italia fiecare meci din etapă poate fi considerat de la Europa League în sus ca intensitate şi ritm. Se vede diferenţa când ajungem în cupele europene", a declarat fostul fundaş, joi seară, la Fotbal Look.
 
Miron-Chiellini e comparaţia prin care Mirel Albon spune cam totul. Totuşi, fostul selecţioner al naţionalei feminine are încredere că Mihăilă se va putea impune:
 
"În România nu te poţi pregăti pentru Serie A, parcă e alt sport. Mihăilă a întâlnit adversari ca Miron, în Serie A l-a avut pe Chiellini. Toată lumea la italieni face faza defensivă la nivel de artă, pentru un atacant tânăr e greu. Din punctul meu de vedere, Mihăilă, dacă nu se accidentează şi nu e influenţat în mod negativ, poate ajunge un jucător important în Serie A şi pentru naţionala României", a punctat Albon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri