Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

EXCLUSIV | Cat mai contează brandul Dinamo? Răspunsul dat de George Florescu: "Imaginea ta, ca fotbalist, creşte!"

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat pe 31 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19941933/1/gf.jpg
 
 
Aflat în cel mai greu punct al existenţei sale, clubul Dinamo mai trăieşte, încă, din brandul făcut celebru de atâtea şi atâtea glorii şi performanţe. Pentru George Floreş şi Andrei Cordoş, Ştefan cel Mare e o destinaţia pe care ar prefera-o oricând în faţa unui club mai mic, fără tradiţie.
 
Dacă echipe precum FC Voluntari sau Academica Clinceni au "răsărit" rapid în fotbalul românesc cu o strategie clară, bani mai puţini, dar la timp, Dinamo se afundă în mediocritate, iar imaginea e cam tot ce i-a rămas. Din punctul de vedere al lui George Florescu, orice jucător ar trebui să aleagă Dinamo în faţa unor cluburi mici, din provincie, dacă ofertele ar fi egale: "Eu m-aş duce la Dinamo, pentru că e total diferit să joci pentru un club cu istoria lui Dinamo faţă de un club care vine prima dată îm prima ligă. Imaginea ta, ca fotbalist, creşte când joci pentru un brand ca Dinamo", a declarat fostul mijlocaş, la Fotbal Look, secondat imediat de Andrei Cordoş: "Eu m-aş duce la Dinamo".
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri