Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Ce ar însemna şi venirea lui Budescu la CFR Cluj? Varianta, analizată la Fotbal Look

CFR Cluj Publicat pe 17 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20298919/1/profimedia-0385881995.jpg

Aducerea lui Denis Alibec la CFR Cluj a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Practic, Marius Şumudică a reuşit să atragă la campioana României unul dintre ”copiii” săi de suflet. Celălalt este Constantin Budescu. Cum ar fi ca şi el să vină la CFR Cluj?

Despre această posibilitate au vorbit, în emisiunea Fotbal Look, de pe canalul Look Sport +, Mirel Albon, Cristi Dulca şi Eric de Oliveira. Cei trei consideră că dacă ar veni şi ”Budi” în Ardeal, atunci CFR Cluj ar fi imposibil de întrecut în cursa pentru campionat.

Mirel Albon: ”Şumudică şi-l doreşte, sunt sigur de asta, dar nu ştiu dacă se poate face. Nu ştim ce pretenţii are echipa la care joacă el acum, cât ar cere pentru el sau în ce termeni s-ar putea face transferul”.

Cristi Dulca: ”Ştiu că au salarii foarte mari cei doi, nu ştiu dacă pot fi plătite de CFR Cluj ambele salarii. Ar fi un efort foarte mare din partea clubului şi nu ştiu în ce măsură îşi poate permite. Oricum, dacă ar veni şi Budescu, chiar ar fi o lovitură pentru CFR”.

Eric de Oliveira: ”Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, au sincronizare. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR. Dar e greu. Toată zona arabă de acolo vorbeşte bine despre el, deci e greu de adus”.

Budescu joacă la Damac (Arabia Saudită), din februarie acest an. În toată această perioadă a prins 12 meciuri, a oferit 4 pase de gol şi este extrem de apreciat de club şi nu numai.

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele