Ultima oră
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special VIDEO | PSG - Borussia Dortmund e şi un duel al coregrafiilor. Parizienii au pregătit ceva special
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”

EXCLUSIV | Ce-i mai trebuie lui Alibec să fie un atacant important la CFR Cluj? Reacţia lui Marius Bilaşco

CFR Cluj Publicat pe 25 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20372808/1/alibec-cfr.jpg

Denis Alibec este văzut ca un jucător care poate trage CFR Cluj după el în acest sezon. Atacantul a fost o achiziţie surprinzătoare a campioanei României, iar Marius Bilaşco i-a făcut o scurtă analiză. În platoul emisiunii Look Sport Live, oficialul ardelenilor a precizat că atacantului îi mai lipseşte în acest moment doar continuitatea.

A fost accidentat, la scurt timp după ce a sosit la CFR, dar a demonstrat că poate face diferenţa, în opinia lui Bilaşco. Acesta se aşteaptă ca Alibec să joace un rol important chiar şi la echipa naţională a României, unde a şi fost convocat pentru următoarea acţiune.

Poate fi titular la naţională, pentru că are calităţi de mare atacant. Sper să fie ferit de accidentări, să nu mai aibă aceste pauze forţate. Au fost minore, a fost bine că a revenit repede însă. Are nevoie de continuitate. Când a avut continuitate, şi-a arătat valoarea, a arătat de ce este în stare. Poate să facă diferenţa prin calitatea pe care o are, cu orice echipă”, a declarat Marius Bilaşco la Look Sport Live.

CFR Cluj şi Kayserispor au ajuns la o înţelegere privind împrumutul lui Denis Alibec, dar ardelenii îl pot transfera definitiv. S-au aflat termenii sub care atacantul poate fi luat de campioana României.

Se pare că echipa pregătită de Marius Şumudică şi-a luat angajamentul să achite nu mai puţin de 800.000 de euro pentru Alibec, dacă îl vrea definitiv din vara următoare. Însă, asta nu e tot. În cazul în care CFR Cluj nu va activa clauza de cumpărare iar Alibec va reveni în Turcia, ardelenii vor păstra, totuşi, 20% dintr-un viitor transfer.

Până atunci, Alibec a marcat un gol pentru CFR Cluj, în şapte meciuri.

Atacantul de 30 de ani, crescut de Farul Constanţa, a jucat în trecut la echipe precum Internazionale Milano (Italia), Mechelen (Belgia), Astra Giurgiu şi FCSB. Alibec are 19 prezenţe în naţionala României, pentru care a marcat două goluri.

Denis Alibec a fost achiziţionat de Kayserispor în octombrie 2020, de la Astra.

Emisiunea Look Sport Live, cu Marius Bilaşco 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele