Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

EXCLUSIV | Ce salarii încasează cu adevărat fotbaliştii Stelei. Informaţiile oferite de Adrian Bumbescu

Fotbal Internațional Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

Adrian Bumbescu a lămurit situaţia salariilor despre care s-a vorbit că jucătorii Stelei le-ar avea. S-a speculat pe seama faptului că remuneraţiile sunt de aproximativ 4.000 de euro pe lună, dar câştigătorul Cupei Campionilor Europeni din 1986 a negat acest aspect.

Bumbescu a spus totul la Look Sport Live. Anume, că salariile fotbaliştilor se ridică, în mare măsură, la 1.500-2.000 de euro, şi doar câteva, în jur de două trei contracte, urcă până la 3.000 de euro.

Au fost jucători care s-au perindat, li s-au făcut contracte apoi au plecat, au venit alţii după. Ca să iei jucători de Liga 1, trebuie să plăteşti bine. Sunt jucători cu pretenţii. Nu sunt aşa mari contractele pe cât s-a scris, de 1.500-2.000 de euro. Poate doar câteva contracte sunt de vreo 3.000 de euro. Eu nu vreau să vorbesc din punct de vedere financiar pentru mine, pentru că nu am nici jumătate din cât are Ogăraru. Nu vreau să vorbesc despre acest aspect pentru că poate deranjează, nu vreau să intru în polemici”, a spus Bumbescu la Look Sport Live.

Steaua este liderul Seriei 4 a Ligii a 3-a, cu 26 de puncte. Rivalii de la FCSB 2 sunt însă aproape, la numai două puncte în spate.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri