Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | Cea mai dură reacţie după gestul lui Lucescu: "Ca un milog absolut! Messi s-a uitat la el ca la o insectă, nici nu ştia cine e"

Barcelona Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

Radu Banciu a comentat în stilul propriu momentele de la finalu meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1, când Mircea Lucescu a mers direct la Leo Messi pentru a cere unul dintre cele mai râvnite tricouri din istoria fotbalului modern.

Iar realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+, are o variantă uşor diferită asupra momentului: "Ca un milog absolut. Nu am văzut asta de pe vremea filmelor din copilărie, când trebuia să plângi pe final. Nea Mircea, aşadar, ca să vă fac un rezumat, s-a dus să-i ceară tricoul lui Messi. Din ce mi-am dat seama, ca să nu fie ridicol, spunând că este pentru fiul lui, de care nu a auzit nimeni, sau pentru nepotul lui, care are o fabrică de bere (n. red - Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, deţine o fabrică de bere).. Cred că i-a spus ce bere bună are, i-a făcut şi o invitaţie să vină să guste berea 1000% naturală a nepotului lui. Este acel nea Mircea pe care ni l-am imaginat de când îl ştim. Pur şi simplu s-a dus ca un copil, cum se duceau pe vremuri la Agassi sau Graf. Fix aşa a făcut nea Mircea.
 
Messi s-a uitat la el ca la o insectă, habar nu avea cine e. Messi s-a întors, s-a uitat la el ciudat. Din ce am înţeles, i-a promis ceva, dar vag. Acum, sigur, nea Mircea o să vină cu totul şi cu totul altă istorie, că l-a felicitat pe Messi, nici vorbă să-i ceară aşa ceva. Ce i-aş fi recomandat eu? Aş fi intrat pe teren, poate îmi dădeam şi pantalonii jos, şi îi ceream tricoul. Până venea poliţia să mă ia....Aşa, la sfârşit, e ca şi cum te-ai duce la finalul unei piese de teatru să ceri autograf actorului principal, care nu mai are timp să stea. Trebuia să o facă mai devreme!", a spus Banciu, în ediţia de joi a Fotbal All Inclusive.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele