Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

EXCLUSIV | Cea mai dură reacţie după gestul lui Lucescu: "Ca un milog absolut! Messi s-a uitat la el ca la o insectă, nici nu ştia cine e"

Barcelona Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

Radu Banciu a comentat în stilul propriu momentele de la finalu meciului Barcelona - Dinamo Kiev 2-1, când Mircea Lucescu a mers direct la Leo Messi pentru a cere unul dintre cele mai râvnite tricouri din istoria fotbalului modern.

Iar realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport+, are o variantă uşor diferită asupra momentului: "Ca un milog absolut. Nu am văzut asta de pe vremea filmelor din copilărie, când trebuia să plângi pe final. Nea Mircea, aşadar, ca să vă fac un rezumat, s-a dus să-i ceară tricoul lui Messi. Din ce mi-am dat seama, ca să nu fie ridicol, spunând că este pentru fiul lui, de care nu a auzit nimeni, sau pentru nepotul lui, care are o fabrică de bere (n. red - Matei Lucescu, fiul lui Răzvan Lucescu, deţine o fabrică de bere).. Cred că i-a spus ce bere bună are, i-a făcut şi o invitaţie să vină să guste berea 1000% naturală a nepotului lui. Este acel nea Mircea pe care ni l-am imaginat de când îl ştim. Pur şi simplu s-a dus ca un copil, cum se duceau pe vremuri la Agassi sau Graf. Fix aşa a făcut nea Mircea.
 
Messi s-a uitat la el ca la o insectă, habar nu avea cine e. Messi s-a întors, s-a uitat la el ciudat. Din ce am înţeles, i-a promis ceva, dar vag. Acum, sigur, nea Mircea o să vină cu totul şi cu totul altă istorie, că l-a felicitat pe Messi, nici vorbă să-i ceară aşa ceva. Ce i-aş fi recomandat eu? Aş fi intrat pe teren, poate îmi dădeam şi pantalonii jos, şi îi ceream tricoul. Până venea poliţia să mă ia....Aşa, la sfârşit, e ca şi cum te-ai duce la finalul unei piese de teatru să ceri autograf actorului principal, care nu mai are timp să stea. Trebuia să o facă mai devreme!", a spus Banciu, în ediţia de joi a Fotbal All Inclusive.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele