Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

EXCLUSIV | Cea mai frumoasă atletă din România are planurile de viitor bine stabilite. ”Îmi doresc foarte tare să fiu profesoară de sport, nu îmi doresc să antrenez”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20255453/2/baboi-6.png

Campionatul European de atletism pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca, s-a încheiat pentru România cu retrogradarea în liga secundă, după ce s-a clasat pe locul 11 în clasamentul general al competiţiei.

Sprintul românesc feminin se identifică în perioada actuală cu numele Marinei Baboi, care la doar 22 de ani face legea în probele de 100 metri şi 200 metri din ţară, de asemenea fiind şi componentă a ştafetelor de 4X100 metri şi 4X200. Pe Cluj Arena ea a reuşit să îşi spulbere cel mai bun timp din carieră.

”M-am simţit extraordinar de bine, mi-am făcut un record personal mai bun cu 30 de zecimi, chiar nu mă aşteptam. Urmează europenele de tineret, cel mai improtant concurs de anul acesta pentru mine.

(n.r. dacă putea obţine un timp chiar mai bun pe Cluj Arena) Chiar nu ştiu ce să spun, nu ştiu dacă s-ar fi putut mai bine, întotdeauna se poate şi mai bine. La antrenamente nu am scos un timp aşa bun”, a declarat Baboi, la microfonul Look Sport.

Marina este impecabilă şi în afara pistei, fiind considerată una din cele mai frumoase sportive din România. În ciuda acestui fapt, ea se focusează doar pe sport şi visează să devină profesoară, după retragere.

”Mă bucur că am această imagine, îmi place foarte mult să am grijă de mine. Nu petrec neapărat mult timp la shoping. Cred că ma comport normal, la fel ca orice tânără de vârsta mea.

(n.r. ce ai vrea să faci după retragere) Îmi doresc foarte tare să fiu profesoară de sport, nu îmi doresc să antrenez, cel puţin nu în momentul acesta şi nici pe partea vestimentară nu aş face faţă neapărat”, a mărturisit sprintera.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele