Ultima oră
Lecţie de fairplay predată de Denis Drăguş după ce a înscris cu Anderlecht. Cum şi-a apărat rivalii pe post Lecţie de fairplay predată de Denis Drăguş după ce a înscris cu Anderlecht. Cum şi-a apărat rivalii pe post
Iulia Dumanska, portarul naţionalei de handbal feminin, va juca la Gloria Bistriţa din viitorul sezon Iulia Dumanska, portarul naţionalei de handbal feminin, va juca la Gloria Bistriţa din viitorul sezon
Real Madrid e supercampioana Spaniei! Modric şi Benzema au marcat golurile victoriei cu Bilbao, scor 2-0 Real Madrid e supercampioana Spaniei! Modric şi Benzema au marcat golurile victoriei cu Bilbao, scor 2-0
Denis Drăguş a înscris pentru Standard Liege contra lui Anderlecht Denis Drăguş a înscris pentru Standard Liege contra lui Anderlecht
Singurul jucător nevaccinat contra COVID-19, "interzis" la antrenamentele lui Reghecampf: "Mi-au spus să-mi caut echipă!" Singurul jucător nevaccinat contra COVID-19, "interzis" la antrenamentele lui Reghecampf: "Mi-au spus să-mi caut echipă!"
VIDEO ǀ Înfrângere pentru Răzvan Marin contra formaţiei AS Roma VIDEO ǀ Înfrângere pentru Răzvan Marin contra formaţiei AS Roma

EXCLUSIV | Cea mai frumoasă atletă din România are planurile de viitor bine stabilite. ”Îmi doresc foarte tare să fiu profesoară de sport, nu îmi doresc să antrenez”

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20255453/2/baboi-6.png

Campionatul European de atletism pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca, s-a încheiat pentru România cu retrogradarea în liga secundă, după ce s-a clasat pe locul 11 în clasamentul general al competiţiei.

Sprintul românesc feminin se identifică în perioada actuală cu numele Marinei Baboi, care la doar 22 de ani face legea în probele de 100 metri şi 200 metri din ţară, de asemenea fiind şi componentă a ştafetelor de 4X100 metri şi 4X200. Pe Cluj Arena ea a reuşit să îşi spulbere cel mai bun timp din carieră.

”M-am simţit extraordinar de bine, mi-am făcut un record personal mai bun cu 30 de zecimi, chiar nu mă aşteptam. Urmează europenele de tineret, cel mai improtant concurs de anul acesta pentru mine.

(n.r. dacă putea obţine un timp chiar mai bun pe Cluj Arena) Chiar nu ştiu ce să spun, nu ştiu dacă s-ar fi putut mai bine, întotdeauna se poate şi mai bine. La antrenamente nu am scos un timp aşa bun”, a declarat Baboi, la microfonul Look Sport.

Marina este impecabilă şi în afara pistei, fiind considerată una din cele mai frumoase sportive din România. În ciuda acestui fapt, ea se focusează doar pe sport şi visează să devină profesoară, după retragere.

”Mă bucur că am această imagine, îmi place foarte mult să am grijă de mine. Nu petrec neapărat mult timp la shoping. Cred că ma comport normal, la fel ca orice tânără de vârsta mea.

(n.r. ce ai vrea să faci după retragere) Îmi doresc foarte tare să fiu profesoară de sport, nu îmi doresc să antrenez, cel puţin nu în momentul acesta şi nici pe partea vestimentară nu aş face faţă neapărat”, a mărturisit sprintera.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele