Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Cel mai tare transfer din istoria fotbalului românesc? CFR negociază cu Mario Balotelli!

Superliga Publicat pe 4 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19440491/1/balotelli.jpg

Neluţu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a oferit câteva informaţii tari la emisiunea Fotbal Look, de la Look Plus. Omul de afaceri a lăsat de înţeles că sunt purtate negocieri avansate cu Nicolae Stanciu, dar şi cu un atacant golgheter din Italia. Sursele Look Sport au aflat că atacantul nu este nimeni altcineva decât Mario Balotelli (29 de ani), rămas liber după despărţirea de Brescia.

Balotelli, plecare cu scandal de la Brescia

Sosit la lanterna roşie din Serie A la startul acestui sezon pentru a repune pe şine o carieră întrată de mai mulţi ani într-un con de umbră, Balotelli a lipsit de la mai multe antrenamente în săptămânile de dinaintea reluării fotbalului, iar şefii celor de la Brescia nu au putut trece peste actele de indisciplină ale atacantului.
 
Astfel, Massimo Cellino, preşedintele Bresciei, i-a trimis o scrisoare lui Balotelli prin care l-a anunţat că nu va face parte din planurile echipei pentru partea de final a sezonului. Au urmat dispute şi negocieri, Mario nu a mai fost primit la antrenamente, iar vârful cere, acum, 400.000 de euro pentru a semna rezilierea. Oricum, şansele ca Super Mario să fi continuat la Brescia erau mici, în contextul în care Balotelli a avut grijă să-şi treacă în contractul care expira în 2022 o clauză prin care putea pleca liber dacă echipa mergea în Serie B.
 
Cinci goluri în 15 meciuri a strâns Balotelli, care nu a mai jucat din martie, în aventura sa la Brescia, una care a venit după experienţe la Inter, AC Milan, City, Liverpool, Nice şi Marseille.

CFR se bate cu Flamengo pentru Balotelli

Rămas liber de contract, Balotelli face cu ochiul mai multor cluburi din întreaga lume, mai ales că nu va costa niciun ban, iar echipa care-l va convinge va trebui să facă doar efortul financiar de a-i asigura salariul, unul, oricum, foarte mare. Ultimele informaţii din presa internaţională îl dădeau pe SuperMario aproape de brazilienii de la Flamengo, iar ziariştii de la Sports Gazette anunţau că cele două părţi sunt foarte aproape de momentul în care se poate ajunge la o înţelegere, mai având de pus la punct doar unele detalii financiare ale contractului italianului.

Precedentul Baptista

Apetitul celor de la CFR Cluj pentru fotbalişti cu nume mari în fotbalul mondial nu este ceva nou pe scena fotbalului românesc. În vara lui 2018, clubul din Gruia a reuşit să ajungă la Julio Baptista, aflat pe final de carieră, iar impresarul Toni Curea l-a convins să vină la Cluj. Doar că mutarea s-a dovedit una complet ratată, pentru că brazilianul era măcinat de o accidentare pe care o ascunsese iniţial. Ba chiar sud-americanul s-a ales cu un salariu imens, 50.000 de euro pe lună, înainte ca CFR să-şi dea seama de gafa făcută şi să-i rezilieze înţelegerea după şapte luni în care fostul star de la Real Madrid, Arsenal, Roma şi Sevilla a prins doar trei meciuri.
 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele