Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Cel puţin patru transferuri la Sepsi, după calificarea în Europa. Planul patronului Dioszegi: "Sper să jucăm play-off-ul pe noul stadion!"

Superliga Publicat pe 31 mai 2021
mail-share icon Email

Calificarea în premieră într-o ediţie a cupelor europene îi obligă pe cei de la Sepsi OSK să facă pasul spre următorul nivel. În direct la Look Sport LIVE, patronul Laszlo Dioszegi a anunţat că se pregăteşte de o campanie de transferuri cu cel puţin patru sau cinci achiziţii, dar şi că speră că echipa va putea juca play-off-ul Conferencea League pe noul stadion. Dacă acest lucru nu va fi posibil, Sepsi se va îndrepta spre arena "Ilie Oană" din Ploieşti.
După ce i-a prelungit contractul lui Leo Grozavu, Sepsi e gata să intre în negocieri cu FCSB pentru transferurile lui Ninaj şi Dumiter, iar conducerea lucrează şi pe un alt plan, cel al noilor achiziţii cu care să întărească echipa în vederea primei aventuri europene din istoria clubului:
 
"A fost cel mai frumos moment aseară. Acesta a fost visul nostru, să ajungem în Conference League. Sperăm că suntem pregătiţi pentru competiţie, suntem conştienţi că trebuie să mai aducem 4-5 jucători. Timpul e destul de scurt, într-o lună şi jumătate deja începe Conference League. Dar suntem convinşi că nu ne vom face de ruşine. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, acum începem negocieri. Până n-am fost calificaţi în Conference, n-am avut timp să ne gândim la jucători, ne-am concentrat pe meciuri. De astăzi avem timp.
 
Când un antrenor e de succes, e normal să aibă şi oferte. Dar nu cred că s-a gândit să plece de la Sepsi şi în niciun minut n-a fost în mintea noastră ideea să aducem un alt antrenor. La discuţiile dintre noi, era clar că o să rămână alături de noi", a declarat Dioszegi, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.

Variante pentru Europa: noul stadion sau Ploieşti!

Cu noua arenă din Covasna gata fix la finalul celui mai bun sezon din istorie, Sepsi OSK se gândeşte că va putea juca play-off-ul pentru grupele Conference League chiar pe noul stadion. Până atunci, vor evolua fie pe actuala arenă, fie se vor muta pe stadionul de la Ploieşti:
 
"Trebuie să fim realişti, suntem o echipă mică, dar inimoasă. Uneori, cu inima poţi să faci lucruri măreţe. Pentru noi ar fi extraordinar să mergem în turul următor din Conference League, nu ne gândim la grupe.
 
Ne-am gândit să jucăm pe noul stadion în Conference League. Constructorii ne-au promis că la mijlocul lunii august e gata. Dacă reuşim să trecem în turul 3 din Conference League, am putea să jucăm pe noul stadion în play-off. Aşteptăm un răspuns de la Federaţie, dar ni s-a spus că putem să jucăm cel puţin un tur pe vechiul stadion. Dacă nu, la Ploieşti ar fi cel mai bine pentru noi, e mai aproape, e un stadion nou. Acum o jumătate de an, ne-au primit foarte bine acolo şi le mulţumesc celor de la Petrolul. Clujul e departe, iar aici, în zonă, nu prea sunt stadioane pe care să jucăm", a mai spus patronul covăsnenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele