Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Cele două elemente cheie, care au adus încă un titlu în Gruia. ”Am constatat că atunci jocul lor nu era cel mai bun”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20205595/1/cfr-bun.jpg

Formaţia CFR Cluj a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, şi a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa.

Iulian Miu a explicat la Look Sport LIVE că experienţa jucătorilor coroborată cu calităţile lui Edi Iordănescu au dus la un nou succes stagionar în Gruia.

”CFR are puterea şi tăria să revină. A avut momente mai puţin bune, au fost discuţii, nu critici. Am constatat că atunci jocul lor nu era cel mai bun pentru titlu. Dar experienţa jucătorilor şi Edi Iordănescu, care devine un antrenor din ce în ce mai bun. Tot cumulul ăsta a făcut ca ei să iasă campioani, cu o etapă înainte de final.

Toţi se aşteptau ca titlul să se decidă în ultima etapă, puţini credea că FCSB se încurcă cu Sepsi sau cu Clinceni. Bătălia e acum pentru locul 3, iar eu îi văd pe Sepsi favoriţi, pentru că FCSB ar trebui să bată pe Craiova, pentru că trebuie să joace până la capăt”,
a explicat Miu la Look Sport+.

Performanţa înseamnă un nou sezon de Liga Campionilor pentru formaţia din Gruia, care va intra cap de serie în turul I preliminar. Formaţiile româneşti mai au alocate trei locuri în Conference League.

Cei de la CFR se vor confrunta cu una din echipele:  Şahtior Soligorsk (Belarus), Shamrock Rovers (Irlanda), Connah's Quay Nomads (Ţara Galilor), Valur (Islanda), Bodo/Glimt (Norvegia), Hamrun Spartans (Malta).

Echipelor de mai sus li se adaugă campioanele din Albania, Irlanda de Nord şi învingătoarea din runda preliminară a Ligii Campionilor.

Statutul de cap de serie, îi face pe ardeleni să evite nume importante, precum: Dinamo Zagreb, Olympiacos, Steaua Roşie, Ludogorets, Legia, Ferencvaros sau Slovan Bratislava.




 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele