Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | CFR Cluj, lovită în plin înaintea meciurilor cu UTA şi AS Roma. Deac şi Hoban au din nou COVID-19 şi Petrescu riscă să nu aibă 13 jucători apţi pentru partida din Europa League

CFR Cluj Publicat de Marius Tuhut pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19625518/2/stef4034.jpg

Situaţie disperată la CFR Cluj în ziua meciului cu UTA din campionat şi la cinci zile distanţă de meciul cu Roma din Europa League. Look Sport a aflat că mijlocaşii Ciprian Deac şi Ovidiu Hoban au fost depistaţi pozitiv la testul pentru Covid-19 efectuat vineri şi nu vor evolua în această seară, dar nici în partida de joi.

În momentul ăsta nu suntem cum aş fi vrut, în lot complet sau măcar 90 la sută. Din păcate jucătorii accidentaţi nu şi-au revenit. În schimb, au revenit la antrenamente Chipciu şi Vojtus, după ce au avut Covid. În rest, pe Omrani şi Vinicius nu avem cum să contăm nici la meciul cu Roma, ceea ce este o veste foarte proastă. Plus, au apărut alte probleme de lot.

Să vedem cât de grave vor fi. Nu aş vrea să zic numele jucătorilor, dar, dacă înainte de meciul de la Roma eram rău, acum suntem şi mai rău”, a afirmat Dan Petrescu la conferinţa de presă premergătoare partidei cu arădenii.

Cel mai negru scenariu pentru CFR Cluj

Oficialii campioanei sunt alarmaţi după ultimele cazuri de coronavirus apărute în lot. Se tem de ce e mai rău la testarea de marţi impusă de UEFA înaintea jocului cu Roma din etapa a patra a grupelor Europa League.

Mă rog să am jucători la meciul cu Roma. În momentul de faţă avem doar 14 pe lista UEFA. Nu ştiu ce vom face. Dacă vor fi 2-3-4 jucători infectaţi la testul pe care îl vom avea marţi nu cred că ne vom prezenta la meciul cu Roma”, a avertizat Dan Petrescu.

Dacă Cestor, Omrani şi Vinicius sunt în continuare indisponibili din cauza accidentărilor, singura veste bună pentru clujeni este recuperarea lui Andrei Burcă. Acesta va reveni în centrul defensivei la partida cu UTA.

Ovidiu Hoban, testat eronat pozitiv cu COVID-19 în iulie

Ovidiu Hoban a trecut prin momente dificile din cauza COVID-19. El a făcut parte din cei testaţi pozitiv în luna iulie, în celebrul episod de la Mogoşoaia, când la CFR Cluj au fost identificaţi ca fiind purtători ai virusului nu mai puţin de 26 de jucători.

Totul s-a întâmplat în luna iulie, spre sfârşitul ei. La câteva zile distanţă de la acel moment, s-au refăcut testele, iar mai mulţi dintre fotbalişti au ieşit negativi. Printre ei s-a numărat şi Hoban.

Momentul a fost unul complicat pentru toată echipa CFR-ului, despre care a vorbit şi Ciprian Deac, mijlocaş testat pozitiv de această dată. ”Mă bucur că am reuşit să câştigăm, a fost o săptămână foarte grea, mă bucur că am câştigat pentru colegii noştri, pentru staff-ul tehnic, care sunt, din păcate, în spital.

Nu ţin minte să am o săptămână în care să dorm 3-4 ore. A fost un stres incredibil, am trăit clipe de groază şi nu ştiu ce să zic, din păcate, din fericire, ne bucurăm că am scăpat foarte mulţi, din păcate nu am scăpat toţi. A fost o săptămână foarte grea, nu am reuşit să dormim, toţi colegii, pentru că a fost un stres foarte mare”, povestea Deac la acea vreme.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele