Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

EXCLUSIV | Chivu ar putea să antreneze în Liga 1. Ioan Becali: "Ar veni la o echipă cu pretenţii, stabilă financiar"

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 21 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20129657/1/cristi-chivu.jpg

Cristi Chivu (40 de ani) este antrenorul echipei de juniori de la Inter Milano (U18), din septembrie 2020. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, agentul FIFA Ioan Becali a declarat că fostul fundaş nu ar refuza o ofertă din Liga 1. Singura condiţie este să fie un club stabil din punct de vedere financiar şi care vrea să facă performanţă.

Chivu este antrenorul echipei sub 18 ani de la Inter Milano, în condiţiile în care a fost jucătorul ‘nerazzurri’ între 2007 şi 2014, apoi s-a retras.

În 2010, Cristi Chivu bifa cu Inter Milano o triplă istorică: titlul în Serie A, Cupă şi Liga Campionilor. Pe banca lui Inter se afla portughezul Jose Mourinho, care a avut o relaţie special cu românul. Cristi Chivu s-a retras în anul 2014, la 33 de ani.

În România, Chivu a jucat pentru CSM Reşiţa şi Universitatea Craiova.

"Nu cred că va veni Cristi Chivu la naţionala de tineret. A fost contactat tot timpul de la Federaţie pentru a veni la tineret sau la U19 şi a refuzat. Cristi Chivu aşteaptă o ofertă din Italia. Dar, cine ştie, dacă va fi o echipă din România cu pretenţii de a avea un viitor frumos, probabil că ar studia bine situaţia. Nu ştiu nimic de Petrolul. Probabil ar veni în Liga 1, de ce nu şi în Serie B, dar la o echipă cu pretenţii, stabilă financiar", a spus Ioan Becali, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele