Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

EXCLUSIV | Cine porneşte favorită dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj. Vasile Miriuţă surprinde: ”Nu îmi place în ultima perioadă”

CFR Cluj Publicat pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20111266/1/img-1.jpg

Vasile Miriuţă a remarcat, în exclusivitate la Look Sport+, că Universitatea Craiova este echipa care vine cu o formă mult mai bună înaintea meciului cu CFR Cluj, care poate schimba lidera Ligii 1 chiar la finalul sezonului regular.

Deşi se declară un fan declarat al CFR-ului, Miriuţă a spus că nu îi place cum se prezintă ”feroviarii” în ultima perioadă, deoarece aceştia se chinuie să câştige fiecare meci, spre deosebire de perioada de început a mandatului lui Edi Iordănescu.

”Aş remarca două, trei aspecte. Craiova vine după o perioadă bună. Mă refer inclusiv cu FCSB. Au dominat partida, puteau să câştige. Au avut penalty-ul lui Cicâldău, s-a simţit prospeţimea. Nu îmi place CFR-ul în ultima perioadă, deşi aş vrea să câştige. Într-adevăr, le-au lipsit nişte jucători. Dar CFR-ul mi-a plăcut la început când venise Edi. Acum, parcă se chinuie să câştige un joc. Ceva le lipseşte. Eu analizez jocul per ansamblu.”, a declarat Vasile Miruţă, în exclusivitate, la Fotbal Look de pe Look Sport+.  

Şi George Florescu a avut cuvinte de laudă la adresa Universităţii Craiova, chiar dacă CFR Cluj a marcat mai multe goluri în ultimele meciuri decât formaţia din Bănie:

”Da, este o diferenţă mai mare la goluri marcate. Dar de când a venit noul antrenor, echipa a devenit mai pragmatică. Are un singur gol primit în nouă meciuri. S-a transformat această echipă dintr-una care iubea să aibă mingea, într-una care iubeşte să câştige.”.

U Craiova - CFR Cluj se joacă duminică de la 21:30 şi e transmis de Look Sport +! Meciul face parte din ultima rundă a sezonului regulat din Casa Liga 1, a 30-a, iar oltenii sunt pe locul 3 (57 de puncte) în timp ce ardelenii pe 2 (63 de puncte). Pe primul loc înaintea acestui meci este FCSB, cu 65 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele