Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

EXCLUSIV | Ciprian Marica a spus lucrurilor pe nume! Cum vede situaţia în Liga 2 şi cum descrie haosul de la Dinamo

Superliga Publicat pe 8 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19384846/1/ciprian-marica.jpg

Ciprian Marica, principalul finanţator ale echipei Farul Constanţa, a fost invitat în cadrul emisiunii Look Sport Live, de la Look Plus. A vorbit despre modul în care Federaţia Română de Fotbal a decis să înceheie sezonul, conform voturilor exprimate de cluburi pe 13 mai, dar şi despre situaţia de la Dinamo. Echipa pentru care el a jucat în primii ani ai carierei trece printr-un moment extrem de dificil, care pare că nu se va regla foarte uşor, iar datoriile şi alte problemele de ordin financiar se vor acutiza.

Revenind la Farul, Marica şi-ar fi dorit ca echipa lui să evolueze în play-off-ul Ligii 2. Asta deşi echipa din Constanţa nu avea drept de promovare în Liga 1. Singurele echipe care puteau/ pot intra în Liga 1, dacă termină la finalul sezonului pe unul din primele două locuri sau câştigă meciul de baraj cu echipa din primul eşalon, sunt chiar cele şase care intră în acest turneu.

Până la urmă am fost de acord cu acest play-off, play-out în primă fază, pentru că aşa a fost discuţia. Dar am rămas neplăcut surprins să văd că joacă doar şase echipe. Pentru că la înjumătăţirea punctelor noi, Farul, am fi fost la doar trei puncte de locul doi. Ce să mai zic de cei de la Mioveni. Până la urmă era clar că nu se mai pot juca toate meciurile şi trebuie să acceptăm această decizie”, a spus Marica la Look Sport Live, de la Look Plus. În ceea ce o priveşte pe Dinamo, fostul atacant al naţionalei României este puţin sceptic în privinţa faptului că cineva potent financiar va cumpăra pachetul majoritar de la Ionuţ Negoiţă şi va face ceva uimitor la echipă.

Trebuie ca mai mulţi factori să fie îndepliniţi, pentru că un om singur nu poate să aducă Dinamo în fruntea clasamentului în Liga 1 şi să califice echipa în cupele europene. Fanii sunt foarte importanţi în această ecuaţie, a accentuat Marica:

Situaţia de la Dinamo e foarte grea, aşa cum ştiu. Din păcate aşteptăm să vină un prinţ pe cal alb, cu bani, să salveze Dinamo. Nu e filosofia mea despre fotbal. Trebuie să existe mai mulţi piloni, iar fanii pot fi unul dintre aceşti piloni, însă nu e suficient. Fotbalul nu este rentabil şi avem o problemă foarte mare pentru că nu există o lege a sponsorizării”.

Dinamo este nevoită să joace un nou sezon în play-out până să fie cumpărată de un om de afaceri. Fanii au ajutat cum au putut clubul, care are datorii de ordinul milioanelor de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele