Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

EXCLUSIV | Claudiu Keşeru, apreciat de Ronaldo Deaconu şi Eric: "Face diferenţa. E un atacant de top" / "Candidat la titlul de golgheter"

Superliga Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20432702/1/keseru.png


La 34 de ani, Claudiu Keşeru a revenit în forţă în campionatul intern, cu patru goluri marcate pentru FCSB, iar calităţile sale de vârf autentic au fost remarcate de doi mijlocaşi ofensivi. În direct la Fotbal Look, Ronaldo Deaconu şi Eric de Oliveira i-au creionat un portret frumos internaţionalului român, pe care-l consideră cel mai bun număr nouă din Casa Liga 1.
 
Ca mijlocaş obişnuit să joace în spatele vârfului, Deaconu apreciază atât execuţiile lui Keşeru, cât şi modul în care acesta se pune în slujba echipei:
 
"Este jucătorul care face diferenţa de când a venit. Prin execuţii, prin demarcări. Îmi place foarte mult că este un atacant care creează spaţii pentru ceilalţi. Pleacă bine pe canale, primeşte mingea în spatele fundaşilor, nu e static. Are execuţii foarte bune pentru Liga 1, e un atacant de top", a declarat fotbalistul lui Gaz Metan Mediaş, la Fotbal Look.
 
"În căutarea unui atacant perfect...Cred că Keşeru e numărul nouă român care lipsea. Face diferenţa în campionat, poate fi de folos la naţională. Azi, în campionatul românesc, e cel mai potrivit şi e candidat să devină golgheter în acest sezon", a spus şi Eric de Oliveira.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele