Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

EXCLUSIV | Clubul din Casa Liga 1 care l-a ofertat pe Duckadam: "I-am refuzat elegant"

Superliga Publicat pe 10 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19966432/1/duckadam.jpg


Academica Clinceni a încercat să dea o importantă lovitură de imagine şi să-l aducă pe Helmuth Duckadam pe o funcţie de conducere în cadrul clubului, dar eroul de la Sevilla a declinat propunerea, preferând să petreacă mai mult timp alături de familie.
 
Plecat de la FCSB, fostul mare portar a devenit, rapid, un nume interesant pentru alte cluburi din Casa Liga 1, dar şi pentru personaje din lumea politică. Cei de la Clinceni au încercat să profite de apropierea lui Duckadam de club, dar omul care a adus Cupa Campionilor din 1986 a declinat politicos oferta, nedorind să mai fie asociat cu vreun club din România:

"Nu-mi lipseşte deloc funcţia de la FCSB. Am şi spus-o atunci că nu mă va mai interesa să merg la niciun club şi nici să fac politică în sensul adevărat al cuvântului. În rest, foarte bine, alături de familie. Viaţa e mult mai relaxată, pentru că nu eşti asociat cu nimeni. Stând în Domneşti, sunt foarte aproape din toate punctele de vedere de cei de la Academica Clinceni, chiar şi Liceul Sportiv din localitate îmi poartă numele. Dar i-am refuzat cât se poate de elegant, pentru că nu mai vreau să fiu lângă o echipă. Orice ai face, se spune că o faci din interes. Cu UTA nu am avut discuţii. Au fost momente când mi-au cerut ajutorul, dar atât, nimic mai mult", a declarat Duckadam, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele