Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

EXCLUSIV | Conducerea FCSB, criticată pentru subţirimea lotului! Miriuţă: "N-au nicio şansă la campionat. Şi Baia Mare are 3-4 fundaşi centrali"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 23 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19925101/2/miriuta.jpg

FCSB şi-a asigurat poziţia de lider în Liga 1 şi după etapa a 18-a, graţie victoriei cu FC Voluntari, scor 2-1, în direct pe Look Sport+. 'Roş-albaştrii' impresionează prin jocul ofensiv - 44 de goluri marcate. În exclusivitate la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, antrenorul Vasile Miriuţă a declarat că FCSB nu are şanse la titlu dacă nu va transfera câţiva jucători importanţi, în special un fundaş central.

În condiţiile în care are doar doi fundaşi centrali valizi, FCSB a trebuit să improvizeze în ultimul sfert de oră al meciului cu FC Voluntari. Andrei Miron a acuzat o problemă musculară şi a părăsit terenul. Ovidiu Popescu a jucat fundaş central şi a comis un penalty în prelungirile partidei.

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a anunţat că Andrei Miron nu a suferit o accidentare gravă, fiind vorba despre o problemă la muşchiul adductor.

“Rămân la părerea mea: fără un fundaş central de mare valoare, un mijlocaş central – cu toate că Şut e OK – şi un atacant, n-au nicio şansă la campionat. N-au cum! Azi s-a accidentat Miron, l-au pus pe Popescu fundaş central şi pe Creţu fundaş dreapta. Nu există ca la o echipă... chiar şi la Târgovişte sau la Baia Mare (n. red - echipa din Liga 3 antrenată de Miriuţă)... să n-ai 3-4 fundaşi centrali. Nu există, ei stau în doi fundaşi centrali”, a spus Vasile Miriuţă la emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19925101/3/clasament-fcsb.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele