Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV | "Confidenta" Cristinei Neagu. Jucătoarea cu care interul stânga se înţelege cel mai bine: "Îţi spune în faţă ce are de spus, nu ai cum să te superi pe ea"

Handbal Publicat pe 2 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19409483/1/nea.jpg


Iulia Curea (38 de ani) e noul antrenor secund al CSM Bucureşti, iar fosta extremă se dovedeşte a fi una dintre prietenele apropiate ale Cristinei Neagu. Dezvăluirea a venit de la Oana Manea, joi, în direct la Look Sport Live.
 
De-a lungul timpului, Cristina Neagu şi-a creionat o imagine de profesionistă perfectă, care acceptă cu greu oameni noi în preajma sa şi care are pretenţia ca şi cei din jur să se ridice la nivelul maxim. Despre cea mai bună handbalistă a lumii s-a spus că leagă greu prietenii, iar una dintre jucătoarele privilegiate din acest punct de vedere este Iulia Curea.
 
Colegă de cameră cu Cristina, Iulia este una dintre confidentele Balonului de Aur din handbal, iar sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume a fost cheia spre o relaţie foarte bună cu interul stânga de la CSM Bucureşti:  "Din câte ştiu eu, au stat împreună în cameră. Probabil de aceea erau mai tot timpul una cu cealaltă sau le vedeaţi împreună. Aşa e caracterul Iuliei, îţi spune în faţă. Şi serios, şi printr-o glumă, dar îţi spune ce are de spus. Nu ai cum să te superi pe ea. Ele s-au înţeles bine, Cristina chiar accepta şi avea o comunicare foarte bună cu Iulia Curea.
 
Cristina e o persoană care are greu încredere în oameni. Că ea comunică, sunt prieteni, dar nu în adevăratul sens al cuvântului pentru ea. Îi plac foarte mult copiii, are patru nepoţi care-i seamănă. Tot timpul ştiam că le cumpără câte ceva, ţine foarte mult la ea", a declarat Oana Manea, fosta colegă a celor două, la Look Sport Live.

"Cristina e căsătorită cu handbalul!"

"Numai fiind acolo, persoana ei, dă încredere echipei şi mă uit că majoritatea aşteaptă câte ceva de la ea. Aşteaptă să le îndrume, aşteaptă să le spună ce au de făcut şi cred că toată lumea e cu ochii pe ea, mai alea la naţională", a spus Manea, la Look Sport LIVE.

Desemnată de 4 ori cea mai bună jucătoare din lume, Neagu a trecut prin multe accidentări grave. Ultima s-a petrecut la Europeanul din 2018. Aproape 11 luni a durat recuperarea. "Ambiţia şi motivaţia şi dorinţa ei şi cât iubeşte handbalul au ajutat-o să-şi revină după fiecare accidentare", a mai spus fostul pivot al naţionalei.

Oana Manea a dezvăluit şi cum este Neagu în viaţa de zi cu zi. Iubeşte copiii, dar cel puţin pentru moment, handbalul rămâne marea pasiune a interului de la CSM.

"Deocamdată, ea este căsătorită cu handbalul. Are 4 nepoţi şi majoritatea îi seamănă, majoritatea au gropiţele din obraji pe care le are şi ea. Cristina este o persoană care greu are încredere în oameni. Cred că sunt rare persoanele alea în care într-adevăr are încredere", a conchis Oana Manea, la Look Sport LIVE.
 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele