Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"

Serie A Publicat pe 27 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19934132/1/rl.jpg
 
Conflictul fizic dintre Zlatan Ibrahimovic şi Romelu Lukaku, din meciul AC Milan - Inter 1-2, din Cupa Italiei, a fost comentat cu umor de Vasile Miriuţă şi George Florescu în emisiunea Fotbal Look de miercuri seară.
 
În prima repriză, cei doi foşti colegi de la Manchester United s-au luat la harţă, cu Lukaku scos din sărite de cuvintele lui Ibra, care l-a îndemnat să meargă şi să-şi facă şedinţele de voodoo. Cei doi au fost cu greu despărţiţi de restul jucătorilor de pe teren, iar imaginile s-au viralizat rapid. În timp ce George Florescu pariază pe Zlatan într-o confruntare fizică unu la unu, Vasile Miriuţă nu e aşa sigur de rezultat. Dialogul celor doi, la Fotbal Look:
 
Vasile Miriuţă: Se bat ăştia doi de Doamne fereşte...
 
George Florescu: Aş merge pe Zlatan. e campion la taekwondo
 
Vasile Miriuţă: Poţi să ştii cu voodoo ăsta ce se întâmplă? Poate îl înţeapă...
 
Legătura lui Lukaku cu voodoo provine din 2017, când unul dintre acţionarii lui Everton a explicat cum a decis belgianul de origine congoleză că ar fi mai bine să meargă la Chelsea: "I-am oferit lui Lukaku un angajament mai bun decât Chelsea. Agentul lui a venit la club pentru a semna contractul, erau şi reporteri afară. Apoi, în timpul întâlnirii, Lukaku şi-a sunat mama. Ne-a spus că mama lui e într-un pelerinaj în Africa şi că, după o şedinţă de voodoo, a primit mesaj că ar fi mai bine să meargă la Chelsea".
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele