Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Cornel Ene, fostul fundaş de la CFR, UTA şi Pandurii, a terminat prima experienţă din afara României. ”Am oferte, dar până acum nu m-am decis”

Stranieri Publicat de Răzvan Stîngă pe 21 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20255470/1/cornel-ene.jpg

Cornel Ene (27 de ani) a încheiat colaborarea cu formaţia maghiară Kisvarda. Fundaşul este pregătit de o nouă aventură, iar acum în calcul ia continuarea experienţei în Ungaria, dar şi una în altă ţară. Se află deja în discuţii cu câteva echipe, iar în viitorul apropiat va decide ce cale va lua.

Cornel Ene a ajuns la Kisvarda în 2018, când a plecat de la Daco-Getica. A reuşit să se impună; numai sezonul trecut a jucat în 20 de meciuri şi a oferit o pasă de gol. Echipa fundaşului născut în Satu Mare a terminat campionatul primei ligi maghiare pe locul 5, cu 46 de puncte.

Am terminat contractul, dar momentan nu m-am înţeles cu nimeni. Voi vedea în perioada imediat următoare unde voi merge. Mi-aş dori sa rămân în Ungaria, să merg în altă ţară, dar nu exclud nici revenirea în România. Totul depinde de ce oferte vor apărea.

Am oferte în acest moment, dar mai aştept şi altele”, a declarat Cornel Ene pentru Look Sport.

Astfel, lui Cornel Ene a început să îi surâdă ideea de a juca din nou în altă ţară, deşi experienţa de la Kisvarda a fost prima pentru el în afara României. În ţară, fundaşul de 1.87 m a jucat pentru Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, ASA Tîrgu Mureş şi Daco Getica.

Cornel Ene are şi un titlu în palmares, cu CFR Cluj. A fost în lotul ardelenilor în sezonul 2015-2016, când era câştigat campionatul în Liga 1. În experienţele de la CFR, Ene a adunat 16 partide.

În Ungaria, sezonul trecut au mai jucat şase români: Arpad Tordai (portar, 24 de ani, la Mol Fehervar), Adrian Rus (fundaş, 25 de ani, la Mol Fehervar), Alexandru Băluţă (mijlocaş, 27 de ani, la Academia Puşcaş), Marius Corbu (mijlocaş, 19 ani, la Academia Puşcaş), Claudiu Bumba (mijlocaş, 27 de ani, la Kisvarda), Gicu Grozav (mijlocaş, 30 de ani, la Diosgyori VTK).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele