Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport

EXCLUSIV | Cosmin Contra, ofertat de un club de tradiţie din Anglia. ”Am avut un interviu cu patronul echipei”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20092600/1/contra.jpg

Cosmin Contra (45 de ani) a fost foarte aproape să revină la antrenorat, imediat după despărţirea de Dinamo.

Fostul selecţioner a declarat la Look Sport LIVE că a fost ofertat de cei de la Sheffield Wednesday, din Championship. Negocierile au fost foarte avansate, dar în cele din urmă au picat, iar penultima clasată din liga a doua a Angliei a mizat pe localnicul Darren Moore.

”Eu fost oferte, au fost discuţii. Am fost aproape să ajung în Championship la Sheffield Wednesday. Nu s-a întâmplat asta, am avut un interviu cu patronul echipei, am fost foarte aproape, dar până la urmă s-a decis să se meargă pe un antrenor local.

Există interes din mai multe ţări. În România nu vreau să mai revin prea curând”,
a declarat fostul selecţioner, în exclusivitate pentru Look Sport.

Lucrează în prezent la UEFA

Cosmin Contra revine la muncă, după ce s-a despărţit de Dinamo. El a fost numit observator tehnic la UEFA. Acesta a explicat în cadrul emisiunii Look Sport Live despre noua sa meserie şi cum reuşeşte să ajungă la cele mai importante meciuri continentale, în contextul pandemiei de Covid.

”Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început. Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League.

Acum am fost la Campionatul Euro U-21. Chiar dacă e mai greu acum, trebuie să ai test Covid când te deplasezi, nu mai contează, când vezi meciuri frumoase ca observator.
(n.r. dacă a văzut vreun meci al naţionalei României) Am fost observator la meciul cu Olanda şi am văzut 60 de minute cu Ungaria”, a declarat Contra, la Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele