Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

EXCLUSIV | Costel Pană, dezvăluiri după un deceniu despre perioada în care a renăscut Chindia Târgovişte. ”Îmi pare rău că am pierdut un prieten, pe care-l ştiam de la 19 ani”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20160291/1/p2.jpg

Costel Pană a dezvăluit în premieră la Look Sport LIVE detalii despre perioada în care a pregătit Chindia Târgovişte şi relaţiile tensionate pe care le-a avut cu Gică Popescu şi cu Ion Crăciunescu.

Tehnicianul are un mare regret: acela că a rupt o prietenie extrem de veche cu Gică Popescu, deşi a ajutat la reînfiinţarea Chindiei şi promovarea în Liga 2.

”Cel mai mare conflict l-am avut la Chindia Târgovişte, unde am fost o echipă de la zero cu Gică Popescu. Preşedinte a devenit Ion Crăciunescu, în primele şase luni a fost foarte ok. Era campionatul 2010-2011, eram în Liga 3, la luptă cu Chimia Brazi.

Ne-a jignit pe toţi, după un meci cu FCM Tâgovişte. A organizat o şedinţă şi a spus că jucăm jenant, deşi echipa era pe locul întâi. Eu l-am apreciat că spunea totul pe faţă. Eu cred că dânsul voia să ne motiveze, să joace echipa ca Barcelona, să dăm pase în interiorul careului, dar era imposibil.

M-a sunat Gică Popescu, să reinventăm Chindia. El nu era patron, era preşedinte de onoare, banii veneau de la Consiliul Judeţean.

Pe Gică Popescu îl consider un om deosebit, nu am avut nici cea mai mică problemă cât am lucrat cu el. După 7-8 etape mi-a zis că ne apărăm prea jos, chiar dacă câştigăm. Din etapa următoare am mutat liniile, am dat mai multe goluri, dar şi luam mai multe, dar important era că ofeream oamenilor spectacol, veneau 2.000 - 3.000 de spectatori, foarte mulţi.

Pot să zic că am avut un conflict cu Ion Crăciunescu. La şedinţa respectivă, nu am putut să tac şi i-am dat replica faţă de toţi jucătorii, aici am greşit, recunosc. Îmi pare rău că am pierdut un prieten, pe care-l ştiam de la 19 ani”
, a explicat tehnicianul la Look Sport LIVE.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele