Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Craiova, acuzaţii dure după 1-1 cu Botoşani. Fazele contestate de Cârţu şi calculele pentru titlu: "De asta avem nevoie"

Superliga Publicat pe 22 apr 2021
mail-share icon Email

Sorin Cârţu a comentat la Look Sport LIVE remiza obţinută de Craiova pe terenul celor de la FC Botoşani, scor 1-1, acuzând arbitrajul lui Radu Petrescu.

Preşedintele oltenilor recunoaşte că echipa nu s-a exprimat cum şi-ar fi dorit în prima repriză, dar îi laudă pe jucători pentru prestaţia din repriza a doua. Cârţu spune că echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de două lovituri de la 11 metri.



În ceeea ce priveşte calculele pentru titlu, Cârţu spune că oltenii nu renunţă şi că cele două remize din play-off fac ca şansele să existe în continuare. Fostul internaţional spune că U Craiova poate obţine titlul cu 6 victorii şi 4 remize în cele 10 confruntări din play-off.

"Se ştia că parcursul nostru în play-off trebuia să fie fără greşeală, aproape numai cu victorii. Jocul nostru din prima repriză nu a fost foarte bun, dar au fost şi faze litigioase. Din punctul meu de vedere, fază cu Cîmpanu, când el dă cu capul şi e lovit şi de Chindriş şi de Seroni cred că poate fi dat penaly.

În repriza a doua am văzut o evoluţie mult mai bună a echipei noastre, în special până în minutul 65, când a fost o presiune din partea băieţilor şi am forţat egalarea. Au fost nişte ocazii super, pe care le-am ratat. A venit şi golul şi am avut o evoluţie mai aproape de ce ne dorim.

Îmi asum afirmaţia pe care o fac: am avut penalty în minutul 94 la Vlădoiu.

Nu discutăm acum ce se întâmplă la JO 2020. Nu decid eu. Nu ne mai interesează ce face FCSB-ul sau de decizii iau. Noi vom avea la momentul respectiv o poziţie, pe care o anunţăm atunci şi care se va respecta.

Pe Ouzounidis l-am văzut foarte supărat şi e normal să fie supărat după tot ce s-a întâmplat acolo, cu numărul de faulturi făcute împotriva noastră. Trebuie să jucăm în continuare şi să ne gândim că putem să recuperăm handicapul. Ăsta trebuie să fie primul gând al echipei, că nu e totul pierdut. Am mai făcut nişte calcule şi trebuie să avem 6 victorii şi patru egaluri pentru câştigarea titlului, indiferent cu cine le obţinem.

Sunt partidele directe în care poţi să reglezi multe. Vin meciurile cu CFR şi FCSB şi asta trebuie să ne preocupe. Din socotelile făcute, cu trei-patru egaluri şi 6-7 victorii avem şanse la titlu. Orice rezultat în afară de înfrângere poate fi util. Echipa a arătat potenţial, a recuperat...
", a declarat Sorin Cârţu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele