Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV ǀ Cristi Balaj, informaţii despre situaţia financiară a CFR-ului. În ce punct se află campioana României, în privinţa restanţelor salariale

CFR Cluj Publicat pe 20 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20610655/1/cfr-cluj-1.jpg

CFR Cluj nu neagă faptul că are probleme financiare, dar Cristian Balaj, preşedintele ardelenilor, a dat asigurări că situaţia se va regla în timp, mai ales că sunt verificaţi tot timpul de către UEFA şi Federaţia Română de Fotbal, în vederea situaţie economice.

În cadrul emisiunii Fotbal Show de pe Look Sport+, Cristi Balaj a făcut lumină în privinţa salariilor neplătite, accentuând faptul că e, oarecum, normal să mai fie astfel de momente dat fiind faptul că la CFR Cluj sunt salarii foarte mari.

Ca o comparaţie, plafonul salarial pe o lună al CFR-ului e la nivelul Gazului Metan Mediaş pe un an.

La CFR Cluj, pentru că vedeam şi o comparaţie cu Mediaş, salariile pe o lună sunt asemănătoare cu salariile date de Mediaş pe tot anul. Fondul salarial este foarte mare, acţionarii au făcut eforturi pentru a ajunge la acest nivel. Se fac monitorizări din partea organizaţiilor internaţionale, de către Federaţia Română de Fotbal şi suntem obligaţi să le plătim”, a spus Cristi Balaj în emisiunea Fotbal Show, de pe Look Sport+.

Gabriel Debeljuh, singurul fotbalist al CFR-ului cu banii la zi?

Nu doar Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş se confruntă cu probleme financiare dramatice. În ciuda banilor încasaţi din drepturi TV în urma ultimelor patru titluri consecutive câştigate şi a sumelor impresionante din participările în cupele europene, CFR Cluj continuă să aibă salarii întregi restante.

Fotbaliştii au primit săptămâna aceasta jumătate din salariul de pe luna octombrie a anului trecut. Unii dintre jucătorii tineri, cu salarii mai mici, ar fi încasat un procent de 70 %. Patronul Nelu Varga a încercat astfel să mai domolească spiritele în vestiarul ”feroviarilor”, în contextul în care FCSB s-a apropiat de la şase puncte de CFR, iar ”roş-albaştrii” au un program teoretic favorabil în finalul sezonului regular.

Gabriel Debeljuh, unul dintre principalii golgheteri de la CFR Cluj, este singurul fotbalist cu banii la zi din tabăra liderei Ligii 1. Debeljuh a depus notificare la club, iar dacă problema nu ar fi fost rezolvată în 15 zile de la data anunţării, vârful croat ar fi putut pleca din Gruia liber de contract.

Spre deosebire de fotbaliştii români, străinii se bucură de avantajul că, potrivit regulamentelor FIFA, după 60 de zile în care au fost neplătiţi au dreptul să anunţe clubul, iar peste 15 zile pot pleca la o altă echipă, chiar dacă litigiul încă se judecă. Nu a fost însă şi cazul lui Gabriel Debeljuh, care a primit de la CFR Cluj restanţele în jur de 100.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele