Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

EXCLUSIV | Cristiano Bergodi a refuzat o ofertă din Liga 1! Mesaj voalat pentru patronul Craiovei: "Timpul a spus deja adevărul"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 1 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19943259/1/bergodi.jpg

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a anunţat, în exclusivitate la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+, că a fost ofertat de către Poli Iaşi, ultima clasată în Liga 1. Bergodi a declinat propunerea echipei moldovene, dar este interesat să revină în România. Cristiano Bergodi i-a transmis un mesaj cu subînţeles patronului Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, care caută un antrenor după demiterea lui Corneliu Papură.

După refuzul lui Bergodi, Poli Iaşi l-a numit în funcţia de antrenor principal pe Andrei Cristea (36 de ani), care este şi jucător activ.

Cristiano Bergodi (56 de ani) a avut un mandat scurt la Craiova: a fost numit pe 7 mai 2020 şi a fost demis pe 9 noiembrie. În sezonul trecut al Ligii 1, Craiova s-a luptat la titlu până în ultima etapă, când a pierdut în faţa CFR-ului.

Cristiano Bergodi a antrenat şapte echipe în România: FC Naţional, Rapid, Poli Iaşi, FCSB, ASA Târgu Mureş, FC Voluntari şi Universitatea Craiova.

"Am avut oferte şi din România. Am stat de vorbă cu o persoană de la Poli Iaşi, am văzut că l-au numit pe Andrei Cristea. În acest moment, vreau să stau puţin şi să mă gândesc bine înainte de a reveni în România. Am plecat de la Craiova şi eram pe primul loc... vreau să aştept puţin acum.

Craiova nu trece printr-un moment bun, dar cred că am făcut treabă foarte bună acolo. Îmi pare rău pentru băieţi, pentru că am creat o atmosferă foarte bună şi puteam face ceva. Dar nu e uşor să lucrezi acolo. Nu e uşor să stai de vorbă... şi când nu-ţi sunt recunoscute meritele. Eu nu stau doar pentru bani!

Le doresc toate cele bune celor de la Craiova, pentru că am rămas în relaţii bune cu jucătorii. Am citit ce a spus domnul Rotaru, dar nu vreau să răspund. Nu mi se pare corect ce a spus el, dar timpul spune adevărul şi se pare că a spus deja adevărul. Eu cred că un antrenor străin se poate potrivi la Craiova.

Sunt condiţii foarte bune la Craiova, au tot ce trebuie pentru a se gândi doar la fotbal. Au cele mai bune condiţii, alături de FCSB şi CFR. Campionatul e lung, cred că poate reveni Craiova, dacă trece de această pasă proastă. Sistemul competiţional ajută, cu înjumătăţirea punctelor", a spus Cristiano Bergodi la emisiunea 'Look Sport Live' de la Look Sport+.

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în Liga 1, cu 6 egaluri consecutive, la 8 puncte de liderul FCSB.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri