Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

EXCLUSIV | Criticii lui Tătăruşanu şi Radu, puşi la punct: ”Nu ajungi degeaba la nivelul acela!”

AC Milan Publicat pe 28 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20222735/1/ionut-radu-titularizare-ciprian-tatarusanu-3.jpg

Alessandro Caparco, antrenorul portarilor de la Voluntari, a explicat că, deşi sunt rezerve la AC Milan şi Inter Milano, Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu au calităţi indiscutabile din moment ce au ajuns să îmbrace culorile unor echipe atât de puternice.

Caparco şi-a exprimat admiraţia şi faţă de Ştefan Radu, devenit în acest sezon cel mai utilizat fotbalist din istoria lui Lazio. De asemenea, italianul a avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Radu Drăguşin, Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Vlad Chiricheş.

”Nu ajungi degeaba la nivelul acela, dar aşa e acolo, sunt portari titulari şi portari de rezervă. În Italia nu se schimbă foarte des portarul, se dă continuitate. Să ajungi ca Tătăruşanu sau Radu, la acest nivel, e ceva. Să reprezinţi Inter şi AC Milan e ceva extraordinar. Când intri la vestiar deja e un impact. E altceva faţă de momentul în care intri într-un vestiarul de la alte echipe.

Îi cunosc pe amândoi persoanal. Ştefan Radu e incredibil. Are atâtea meciuri pentru Lazio şi cred că fotbalul românesc a scos ceva vârfuri. Mă refer la jucătorii din Italia. Drăguşin la Juventus, Man şi Mihăilă la Parma, Chiricheş la Sassuolo. Cred că nivelul din România e destul de înalt, iar asta se vede în Italia.”, a declarat, în exclusivitate pentru Look Sport, Alessandro Caparco.

Ajuns la 37 de ani, Alessandro Caparco a evolutat în cariera sa de portar în România pentru echipe precum ASA Târgu Mureş, Poli Iaşi, Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi. Portarul italian şi-a făcut junioratul al Juventus şi FC Torino.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele