Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

EXCLUSIV | Cu ce rămânem după EURO U21? Cu un fotbalist care poate face oricând pasul la naţionala mare. Dulca: ”A avut constanţă şi siguranţă. A crescut mult în ultimul timp”

România U21 Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20087615/1/romania-u21-euro.jpg

După parcursul României U21 de la EURO încep să se tragă anumite concluzii, în privinţa modului în care tricolorii s-au prezentat la partidele din Ungaria, trei la număr. Cristi Dulca a numit, la Fotbal Look, tricolorul care i-a plăcut cel mai mult. El l-a remarcat pe portarul Vlad.

Din punctul său de vedere, portarul FCSB-ului a ţinut România U21 în momentele grele, în special în finalul meciului cu Ungaria U21, dar şi cu Ţările de Jos U21 şi Germania U21 a ieşit în evidenţă cu intervenţii spectaculoase.

Mi-a plăcut cel mai mult Vlad, pentru că a avut şi constanţă, şi siguranţă. A crescut foarte mult în ultimul timp pentru că a jucat mult, dar şi pentru că a băgat la cap ce i-au spus antrenorul şi patronul. În plus, jocurile bune i-au dat siguranţă. Îmi aduc aminte că în anumite meciuri, Lobonţ mai scotea foarte mult echipa, la Rapid. Ieşea în evidenţă, la fel cum a făcut-o acum Vlad, la EURO.

Vlad a crescut foarte mult în experienţă. A greşit la primele sale meciuri, dar acum este în formă. Arată bine”, a spus Cristi Dulca la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

România U21 nu s-a calificat, din păcate, în fazele eliminatorii ale EURO. Deşi a terminat la egalitate de puncte cu Ţările de Jos U21 şi Germania U21, golaverajul nu a ajutat-o să depăşească vreuna din ele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele