Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa E: Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania, de la ora 19:00. Nordicii sunt calificaţi, polonezii şi Furia Roja au doar varianta victoriei
Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!” Alegerea surprinzătoare a lui Miodrag Belodedici dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Unii au râs!”
Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă” Parma nici nu concepe să renunţe la Man şi Mihăilă. Ribalta: “Noi decidem cine rămâne şi cine pleacă”
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"

EXCLUSIV | Cu ce rămânem după EURO U21? Cu un fotbalist care poate face oricând pasul la naţionala mare. Dulca: ”A avut constanţă şi siguranţă. A crescut mult în ultimul timp”

România U21 Publicat pe 30 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20087615/1/romania-u21-euro.jpg

După parcursul României U21 de la EURO încep să se tragă anumite concluzii, în privinţa modului în care tricolorii s-au prezentat la partidele din Ungaria, trei la număr. Cristi Dulca a numit, la Fotbal Look, tricolorul care i-a plăcut cel mai mult. El l-a remarcat pe portarul Vlad.

Din punctul său de vedere, portarul FCSB-ului a ţinut România U21 în momentele grele, în special în finalul meciului cu Ungaria U21, dar şi cu Ţările de Jos U21 şi Germania U21 a ieşit în evidenţă cu intervenţii spectaculoase.

Mi-a plăcut cel mai mult Vlad, pentru că a avut şi constanţă, şi siguranţă. A crescut foarte mult în ultimul timp pentru că a jucat mult, dar şi pentru că a băgat la cap ce i-au spus antrenorul şi patronul. În plus, jocurile bune i-au dat siguranţă. Îmi aduc aminte că în anumite meciuri, Lobonţ mai scotea foarte mult echipa, la Rapid. Ieşea în evidenţă, la fel cum a făcut-o acum Vlad, la EURO.

Vlad a crescut foarte mult în experienţă. A greşit la primele sale meciuri, dar acum este în formă. Arată bine”, a spus Cristi Dulca la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

România U21 nu s-a calificat, din păcate, în fazele eliminatorii ale EURO. Deşi a terminat la egalitate de puncte cu Ţările de Jos U21 şi Germania U21, golaverajul nu a ajutat-o să depăşească vreuna din ele.

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele