Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

EXCLUSIV | Cum vede Alex Bourceanu lupta pentru titlul din Casa Liga 1: "Jocul lor mi se pare mai bun!"

Superliga Publicat pe 3 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20036852/1/ab.jpg
 
Fost antrenor secund petnru o scurtă perioadă la rivala FC U Craiova, Alexandru Bourceanu exclude Craiova din lupta la titlu şi crede că lupta finală se va da între CFR Cluj şi FCSB. În acest moment, fostul mijlocaş acordă un plus echipei lui Toni Petrea.
 
"E o luptă 50-50, foarte apropiată între cele două (n.r. FCSB şi CFR Cluj). Nu le văd pe celalalte capabile, e doar o presupunere. Sunt puternice, dar nu pot câştiga titlul. Pot învinge FCSB-ul, CFR-ul, se pot învinge între ele, dar nu cred că Sepsi, Botoşani şi Craiova pot câştiga titlul în sezonul ăsta", a declarat Bourceanu, miercuri dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Provocat să pună faţă în faţă FCSB şi CFR, fostul internaţional e de părere că formaţia patronată de Gigi Becali are un plus la nivel de joc ofensiv, unul care se va accentua odată cu venirea căldurii şi îmbunătăţirea condiţiilor: "Jocul FCSB-ului mi se pare bun şi cred că va fi şi mai bun din primăvară, cu terenuri mai bune. Îi văd pe FCSB jucând un fotbal mai bun din momentul în care nu vor mai fi probleme cu terenurile îngheţate", a mai punctat Bourceanu.
 
După 25 de etape, CFR şi FCSB merg cap la cap, ambele strângând 54 de puncte şi obţinând deja calificarea matematică în play-off. Etapa viitoare, FCSB întâlneşte Gaz Metan Mediaş pe teren propriu, iar CFR merge la Arad pentru meciul cu UTA.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele