Ultima oră
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”

EXCLUSIV | Dan Alexa le închide uşa suporterilor din DDB. Motivul personal pentru care refuză să se înscrie în programul fanilor-acţionari

Superliga Publicat pe 19 feb 2021
mail-share icon Email


Dan Alexa se numără printre numele importante din fotbalul românesc care nu vor da o mână de ajutor la încercarea fanilor din DDB de a salva Dinamo. Fostul mijlocaş defensiv a explicat, vineri dimineaţă, motivul pentru care nu vrea să se înscrie în Programul Doar Dinamo Bucureşti.
 
În timp ce fanii-acţionari au dat mai multe lovituri de imagine şi au convins foşti dinamovişti să li se alăture proiectului, uşa lui Dan Alexa e închisă. Asta pentru că "Chirurgul" nu poate uita un moment mai puţin plăcut din cariera sa în Ştefan cel Mare, unde a jucat trei ani: "Respect mult Dinamo, practic acolo a fost începutul meu în fotbalul de performanţă. Asociez suporterii cu cei care mi-au înjurat familia şi nu voi ajuta DDB-ului. E o trăire , nu pot ajuta. Nu vorbesc de rău, dar asociez suporterii cu anumiţi lideri. La mine e ceva personal, mi-au înjurat familia foarte mult timp. Dar, repet, nu am nicio legătură cu proiectul lor. Doar că nu mă implic!", a declarat Alexa, la Look Sport LIVE.
 
"Bravo fanilor DDB, au făcut un lucru incredibil de important pentru club. Am înţeles că doar banii lor trăieşte clubul. Fără un investitor important un club ca Dinamo se va zbate în mediocritate, nu văd fanii să asigure un buget pentru performanţă. Ceea ce s-a întâmplat cu spaniolii e de filme. Nu ştiu cine e vinovat şi, sincer, nici nu mă interesează. E nevoie de un investitor pe viitor, care să plătească datoriile, nu ştiu cât mai pot duce suporterii în spate", mai spune antrenorul celor de la ASU Poli Timişoara.

Florin Manea: "Fanii pot reuşi şi fără un investitor"

Deşi multă lume consideră că rolul suporterilor e de a ţine clubul pe linia de plutire până la venirea unui investitor, Florin Manea trăieşte cu impresia că fanii-acţionari ar putea avea şansa de a salva echipa şi fără ajutor din partea unui acţionar: "Eu am avut de-a face cu ei când am renegociat contractul lui Fabbrini. E unic, nu prea vezi aşa ceva. Eu, personal, cred că noi, Rapidul, nu am fi reuşit să strângem atâţia bani. Eu le-am dat şi un sfat, să fie foarte atenţi şi să-şi aleagă bine oamenii cu care lucrează. Dacă nu-i bagă cu cap, vor ajunge la faliment. Acolo ajungi când nu faci treabă cum trebuie. Majoritatea oamenilor din fotbal din străinătate sunt pe profit. Noi de ce nu suntem? Pentru că nu manageriem cum trebuie! FCSB a fost ani de zile pe profit, Gigi Becali e de apreciat că a făcut profit din fotbal. Ar trebui urmat acest exemplu şi oamenii din DDB să-şi gestioneze banii, pentru că eu cred că pot reuşi şi fără un investitor", a punctat Manea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele