Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

EXCLUSIV | Dan Petrescu putea merge la mai bine. Alegerea antrenorului e contestată: ”Eu, sincer, nu aş fi făcut aşa”

Stranieri Publicat pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19929613/1/pet.jpg

Dan Petrescu a schimbat campionatul în această iarnă. A semnat cu Kayserispor, pe care a promis să o salveze de la retrogradare la finalul acestui sezon din Turcia. Hotărârea luată de antrenor este contestată de mulţi oameni din fotbalul românesc, iar printre cei care consideră că Petrescu putea să ia o decizie mai bună se numără şi fostul fundaş Lucian Goian.  

Acesta şi-a spus părerea la Fotbal Look şi a evidenţiat că antrenorul putea să aleagă un club cu pretenţii, mai ales că a luat în ultimii ani campionatul în România şi a jucat în cupele europene.

E un adept şi un antrenor care nu face echipele să marcheze mult, îi va fi foarte greu în Turcia şi să salveze echipa de la retrogradare. Va fi un lucru negativ dacă va retrograda, după ce a luat trei titluri în România. Eu, sincer, nu aş fi mers acolo. De la trei ani în care ai luat campionate şi ai jucat în Europa League, să mergi la o echipă de la retrogradare... putea mai mult.

Ne uităm la Răzvan Lucescu, tot un antrenor bun care antrenează la Al Hilal. E alt fotbal acolo însă. O Ligă a Campionilor Asiei contează mult. El e foarte apreciat acolo, pentru că în momentul în care câştigi Liga Campionilor, e o performanţă. Sunt foarte mulţi bani acolo, dar au fost şi nume mari care nu au performat”, a declarat Lucian Goian la Fotbal Look.

Dan Petrescu a pierdut cu Fenerbahce

Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, a pierdut, luni, în deplasare, scor 0-3, cu echipa Fenerbahce, în etapa a XX-a a campionatului turc de fotbal.

Golurile au fost marcate de Thiam (20), Samatta (51) şi Cisse (87).

La Kayserispor, Cristian Săpunaru a fost integralist, în timp ce Denis Alibec şi Silviu Lung nu au evoluat fiind accidentaţi.

În urma acestui rezultat, Kayserispor se află pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă, cu 19 puncte.

Fenerbahce este pe 2, cu 42 de puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele