Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

EXCLUSIV | Dani Coman a lămurit situaţia financiară de la Astra Giurgiu. "Nu e un capăt de ţară. Nu zic că asta e normalitatea"

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20170392/2/coman.png

Astra Giurgiu are probleme financiare şi riscă să ajungă în zona retrogradării, după ce a suferit a treia înfrângere la rând în play-out-ul Ligii 1. La emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+, preşedintele Astrei, Dani Coman, a anunţat că restanţele salariale către jucători sunt de o lună şi jumătate. Situaţia se va rezolva abia după încheierea sezonului.

Astra Giurgiu are cinci meciuri la rând fără victorie şi poate să coboare pe un loc de baraj, în funcţie de celelalte rezultate din această etapă.

Antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, va fi demis, a anunţat Dani Coman.

"Nu e o situaţie dramatică din punct de vedere financiar. Nu au decât o lună şi jumătate întârziere la salariu jucătorii, nu e un capăt de ţară. Sunt alte echipe la care sunt întârzieri mai mari. Nu zic că asta e normalitatea, normalitatea e să plăteşti jucătorii la timp şi să oferi condiţii bune de antrenament şi refacere, ceea ce la noi nu se întâmplă. Dar asta e situaţia, trebuie să depăşim acest moment greu prin care trecem. Probabil că lucrurile se vor rezolva din sezonul următor", a spus Dani Coman la emisiunea "Fotbal Look" de la Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20170392/1/clasament-play-out.jpg

mail-share icon Email
viewscnt