Ultima oră
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania

EXCLUSIV | Dani Coman, între ambiţiile de promovare şi dragostea pentru Rapid. ”La lotul pe care-l au, sunt convins că vor ocupa locul 7, din păcate nu au intrat în play-off”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20628627/1/coman.png

Dani Coman este pe punctul de a reveni în Casa Liga 1. Fostul portar a devenit din vara anului trecut preşedinte al celor de la Hermannstadt. Sibienii sunt pe locul secund în acest moment şi se pot apropia la doar două lungimi de liderul Petrolul Ploieşti, dacă vor triumfa marţi, în derby-ul cu Universitatea Cluj, programat de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+.

Cei de la Hermannstadt sunt în insolvenţă, dar Coman a precizat că situaţia este una bună şi se aşteaptă aprobarea planului de reorganizare.

Deşi nu mai este la Rapid, acesta a rămas extrem de ataşat de giuleşteni, fiind ataşat de echipa unde a traversat cea mai bună perioadă a carierei. Evoluţiile sale extraordinare dintre buturi i-au adus 14 selecţii la prima reprezentativă.

Coman este de părere că Rapid poate ocupa locul 7 şi are încredere în Adi Mutu.

”Sunt mulţumit de parcurs, mulţumit de evoluţia jucătorilor. S-au pierdut câteva puncte. Ne aşteaptă un meci extrem de greu mâine (n.r. contra celor de la Universitatea Cluj), cu o contracandidată a noastră. Am încredere în echipă şi staff-ul tehnic.

Noi ne dorim să promovăm, ne-am dori să promovăm de pe primele două locuri. Ce e important e ca la finalul acestui an să fim acolo unde ne dorim. Eu cred că sunt 4-5 echipe care se vor lupta pentru promovare, nu cred că e un meci decisiv mâine cel cu Univeristatea Cluj, e un meci important, dar nu decisiv.

Atâta timp cât eşti în insolvenţă e transperanţă totală, iar actele pentru obţinerea licenţei se fac mai uşor. Aşteptăm ca planul de reorganizare să se aprobe, iar apoi luarea licenţei a doar o formalitate. Ca buget am fi undeva la locul 4-5.

(n.r. situaţia din Casa Liga 1) Eu cred că nu. CFR sub nicio formă nu mai poate pierde titlul, au demonstrat indiferent de perioada în care au trecut că ştiu gestiona momentele, atât Petrescu, cât şi staff-ul administrativ. Eu cred că acest campionat e câştigat, iar cât Dan Petrescu va rămâne antrenor vor câştiga. La lotul pe care-l au, sunt convins că vor ocupa locul 7, din păcate nu au intrat în play-off, dar să nu uităm că au jucători cu experienţă, au pe Moldovan în poartă, un portar foarte bun. Au Belu, Onea, Săpunaru, Grigore, Bălan, Voijtus, la mijloc pe Albu, Moise, jucători foarte buni pentru nivelul primei ligi, plus cei tineri. Rareş Ilie, care alături de Octavian Popescu mi se par cei mai talentaţi români.

(n.r. despre instalarea lui Mutu pe banca tehnică a celor de la Rapid) Toată lumea a spus că Mutu nu e rapidist, eu îl cunosc de când aveam 8 ani. Mutu nu a ţinut cu nicio echipă, nu a fost apropiat de nicio echipă. Aşa cum a zis şi el, cred că cel mai apropiat a fost de Fiorentina. Eu zic să-l susţinem şi o să vedeţi că lumea în Giuleşti îi va scanda numele”,
a spus Coman, pentru Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele