Ultima oră
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”
Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal” Samuel Eto’o, anunţ important după retragerea din fotbal! „O fac din dragoste şi pasiune pentru Camerun şi fotbal”
FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate FOTO | Stadion modern într-o localitate cu doar câteva mii de locuitori. Lucrările sunt deja avansate
Cristiano Ronaldo l-a întrecut pe Lionel Messi în clasamentul Forbes al fotbaliştilor cel mai bine plătiţi din lume Cristiano Ronaldo l-a întrecut pe Lionel Messi în clasamentul Forbes al fotbaliştilor cel mai bine plătiţi din lume

EXCLUSIV | Daniel Niculae pregăteşte încă o revenire importantă la Rapid. Discuţiile au fost recunoscute: ”Vorbesc cu Nico, îmi doresc să revin”

Rapid Publicat pe 3 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20336312/1/rps-1717.jpg

Vasile Maftei s-a retras din cariera de fotbalist, dar este pregătit să revină la Rapid din altă postură. Invitat în cadrul emisiunii Look Sport Live, de pe Look Sport, fostul fundaş a recunoscut că este aproape să se întoarcă în Giuleşti, dar pe postul de conducător al centrului de copii şi juniori.

În acest moment, Vasile Maftei se află în negocieri cu preşedintele Daniel Niculae. Din câte a lăsat de înţeles, posibilitatea să ocupe funcţia care i s-a promis este destul de mare, iar în perioada imediat următoare ar putea să fie prezentat oficial.

Sunt discuţii cu Nico, îmi doresc să revin la clubul de care mă leagă atâtea momente frumoase, dar suntem doar la faza de discuţii. Vedem. Ar urma să mă ocup de centrul de copii şi juniori. Un fel de şef de centru de copii şi juniori.

Dacă lucrurile se vor face corect la academie, atunci la echipă vor ajunge jucători tineri buni. Trebuie să îi creşti, să treacă pe la echipele under, echipa a doua, după care prima echipă. Nu am luat contact cu echipele de copii de la Rapid până acum, până nu semnez nu pot să spun foarte clar ce se întâmplă acolo”, a declarat Maftei la Look Sport Live.

Vasile Maftei a adunat peste 200 de meciuri pentru Rapid, în cariera de fotbalist. A luat şi cinci trofee cu giuleştenii, un campionat, o Cupă a României şi trei Supercupe ale României.

Mai are însă şi alte trofee în CV, un campionat cu CFR, o Cupă a României cu FC Voluntari şi o Supercupă a României, cu aceeaşi FC Voluntari.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele