Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

EXCLUSIV | Daniel Pancu, sub presiune la Iaşi! Sabău: "O echipă fără încredere" / Florescu: "Pancu nu mai are soluţii"

Poli Iași Publicat de Andrei Ionascu pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

Politehnica Iaşi este ultima clasată în Casa Liga 1, după eşecul cu FC Botoşani, scor 0-1. Antrenorul Daniel Pancu este contestat de către o parte dintre fanii echipei moldovene, dar a anunţat că nu va renunţa. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Ioan Ovidiu Sabău şi George Florescu au analizat situaţia de la Poli Iaşi.

În direct pe Look Sport, derby-ul Moldovei a fost decis după reuşita lui Fili din minutul 89. Botoşănenii au fost mai insistenţi şi au avut mai multe ocazii de gol.

Poli Iaşi are şase meciuri consecutive fără victorie pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1, precum şi cea mai slabă apărare din campionat, cu 37 de goluri primite.

"Iaşiul, o echipă fără încredere! E şi normal, e pe ultimul loc, nu câştigi, îşi pierzi încrederea, entuziasmul, nu mai rişti. Îmi pare rău pentru Daniel Pancu, pentru că este la început de carieră şi are nevoie de rezultate. Sper ca el să nu-şi piardă încrederea, să îi motiveze, să îi convingă pe jucători să lupte mai mult. Pancu are nevoie de jucători. Şi e foarte greu să lucrezi cu jucători nemulţumiţi, neplătiţi cu lunile", a spus Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19905911/2/sabau.png

"La Iaşi sunt probleme financiare şi probabil ăsta este un factor important pentru care echipa nu reuşeşte să aibă rezultate. E foarte greu de înţeles pentru mine, mai ales pentru echipe cu bugete mici. Ar trebui să-şi permită să ducă un sezon fără probleme. Cu siguranţă, echipa e foarte afectată şi Pancu nu mai are soluţii", a spus George Florescu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19905911/4/florescu.png

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele