Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

EXCLUSIV: Daniel Stanciu a identificat unde se poate face diferenţa în acest sezon de Champions League. ”E clar că ai nevoie de 2-3 echipe, se diluează valoarea”

Special Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19566650/1/stanciu.png

Etapa a doua din faza grupelor Ligii Campionilor 2020/2021 începe marţi, în direct pe canalele Look Sport. Vedem la lucru granzii Real Madrid, Liverpool, Bayern şi City şi stăm cu ochii pe Atalanta - Ajax, meciul care promite spectacol pe toate fronturile.

Daniel Stanciu a identificat în studioul Champions League de la Look Sport+ principalele probleme ale echipelor mari, care sunt nevoite să se adapteze la vremurile actuale, când pandemia de Coronavirus a schimbat radical fotbalul.

Acesta crede că este nevoie de un lot mare, din care se pot alcătui minim două echipe, pentru a performa în Liga Campionilor, dar şi în campionat.

”S-au pierdut multe luni în lockdown, când a fost în toată lumea. Nu ai avut timp de pregătire, nu ai avut timp să faci transferurile dorite. Sunt multe formaţii care au jucat în turneele finale ale fazelor finale din cupele europene. E foarte greu, echipele care au susţinere financiară au reuşit să îşi facă loturi lărgite, ca să susţină jocuri în campionat.

Aţi văzut şi Realul care s-a protejat la jocul cu Şahtiorul. A pierdut, dar e clar că ai nevoie de 2-3 echipe, se diluează valoarea. În Europa League părerea mea e că vom avea surprize, pentru că nu e o miză mare pentru echipele din campionate mari”
,  a fost remarca lui Stanciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele