Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Daniel Stanciu a vorbit despre carantinarea celor de la FCSB. ”Au fost băieţi deştepţi. Au ştiut ce au de făcut”

Special Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19893992/2/daniel-stanciu.png

LPF a dat undă verde şi pentru partida cu Astra Giurgiu, care este programată vineri, de la ora 20:00, în direct pe Look Sport+. DSP Bucureşti a emis un comunicat, în care lămureşte controversa privind necarantinarea formaţiei pregătite de Toni Petrea.

Legislaţia a fost ”fentată” graţie amicalului disputat cu formaţia turcă de liga a patra Kemerspor. Astfel FRF a dat undă verde formaţiei din capitală, sub egida faptului că participă la un turneu internaţional.

Daniel Stanciu a vorbit în studioul Look Sport despre acest caz. Acesta consideră că formaţia din capitală a procedat bine şi a ştiut să speculeze situaţia, iar acum este pregătită pentru partida contra giurgiuvenilor, care se anunţă extrem de dificilă.

”Au fost băieţi deştepţi. Au ştiut ce au de făcut. Au prins terenuri bune, când în ţară erau condiţii grele. Pare un derby al ultimelor etape, Astra e pe un trend ascendent, iar de când a venit Neagoe echipa arată foarte bine.

E un examen foarte greu pentru FCSB, trebuie să câştige, pentru a rămâne acolo”
, a declarat oficialul celor de la ”U” Cluj, în exclusivitate pentru Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele