Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

EXCLUSIV | Daniel Stanciu anunţă un proiect măreţ la 'U' Cluj. ”Vrem să realizăm o bază sportivă pe ideea lui Liverpool”

Special Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19566676/1/daniel-stanciu.png

Daniel Stanciu a declarat în studioul Champions League de la Look Sport+ că se pregăteşte încă un proiect ambiţios la Universitatea Cluj.

În contextul unei discuţii despre condiţiile de pregătire de la Liverpool, Daniel Stanciu a declarat că se pregăteşte şi la ”şepcile roşii” o bază sportivă pe modelul campioanei din Premier League.

”Suntem la nivelul incipient în care vrem să realizăm o bază sportivă la Cluj, pe ideea lui Liverpool”, a declarat oficialul ardelenilor.

Autocar pe modelul marilor echipe europene

Universitatea Cluj este una din echipele cu buget foarte mare din Liga 2, care atacă în acest sezon promovarea, după ce stagiunea trecută calculele nu au ieşit aşa cum trebuie.

Ardelenii au şi un autocar pe măsura tradiţiei clubului. Noul vehicul are toate dotările de care o echipă de fotbal are nevoie, iar în exterior se pot observa numele echipei, un cadru cu jucătorii, dar şi însemnele sponsorilor principali.

”Autocarul este personalizat cu mesajul "CLUJ-NAPOCA SUNTEM NOI", în partea din spate se află versurile din cea de-a doua strofă a imnului "Slavă ţie, studenţie", iar pe laterală, o reprezentare a Cupei României, câştigată în 1965. De asemenea, sunt prezente logo-urile sponsorilor noştri principali”, este postarea celor de la ”U”.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19566676/2/au1.jpg
//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19566676/3/au2.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele