Ultima oră
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”

EXCLUSIV | Daniel Stanciu, atac dur la Ciprian Marica! "Continuă să intre în prostie. Nu a ajuns la un nivel al maturităţii"

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 7 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19642671/1/stanciu-marica.jpg

Anularea meciului restant dintre ‘U’ Cluj şi Farul Constanţa, din Liga a 2-a, pe fondul cazurilor de coronavirus, continuă să genereze controverse. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport, Daniel Stanciu, director executiv la ‘U’ Cluj, a lansat un atac dur asupra lui Ciprian Marica, finanţatorul echipei de la malul mării. Fostul international este acuzat că i-a jignit pe fanii echipei clujene şi a încercat să inducă în eroare autorităţile.

Comisia de Disciplină a FRF a decis că Farul câştigă cu 3-0 la masa verde meciul cu ‘U’ Cluj, deşi cei care nu s-au prezentat la meci au fost constănţenii.

Meciul nu s-a disputat la data stabilită iniţial din cauza celor de la ‘U’ Cluj, care au fost afectaţi de numeroasele cazuri de COVID-19 din lot. Înainte de momentul reprogramării, Farul a fost echipa care nu a primit permisiunea DSP Constanţa să joace.

Conform regulamentului, meciurile din Liga a 2-a se pot amâna o singură dată, iar dacă nici la reprogramare nu se poate juca, echipa care pierde este cea din cauza căreia s-a amânat meciul în prima instanţă, adică ‘U’ Cluj în acest caz.

"Am citit azi o declaraţie a lui Ciprian Marica, e un om pe care îl respect, un fotbalist care a reprezentat cu cinste ţara. A jucat la echipe cât de cât bune din străinătate, dar continuă să intre în prostie şi să inducă în eroare. Eu am încercat să fiu diplomat şi mă gândeam să arunc prosopul.

Am vorbit cu Ciprian Marica săptămâna trecută, în ziua jocului. Dar văd că el continuă cu ‘incompetenţi’. Ce ar fi trebuit să facem? Să angajăm o firmă de detectivi particulari, să-i păzim? Hai să spunem lucrurilor pe nume, n-au vrut să vină să joace!

Lucrurile par să degenereze. OK, zici ‘te-am păcălit, eşti mai prost, tac din gură’, dar el continuă. Noi am emis un comunicat în care nu am atacat clubul Farul, am încercat să mergem pe prezumţia de nevinovăţie. Dar văd că Marica se crede pe teren, dar a rămas în urmă, într-un alt campionat, de nivel inferior. Nu a ajuns la un nivel al maturităţii. I-a făcut idioţi pe suporterii de la Universitatea Cluj, apoi incompetenţi.

Noi ne-am prezentat la meci, ei n-au venit. Ce ar fi trebuit să facem? Cu siguranţă, te simţi furat şi păcălit. E o prosteală pe faţă, nu e vorba neapărat de cele trei puncte. M-aş simţi mai bine dacă m-ar prosti un tip inteligent. Dar a ajuns unul care face pe antrenorul, dar n-a terminat BAC-ul, şi altul, săracul, i-a dat Dumnezeu un talent şi nişte bani. Parcă Farul e un exemplu de management în construcţia unui club în România", a spus Daniel Stanciu la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport.

Iată şi declaraţiile lui Ciprian Marica, la Pro X: "S-a făcut prea mare tam-tam şi a luat prea mare amploare, iar unii au vrut să dezinformeze. Nu depinde de Ciprian Marica şi n-am eu forţa necesară că să iau o decizie cu privire la DSP Constanţa sau altă insitutie a statului. Oamenii ăştia sunt diletanţi, amatori, încearcă prin diverse tertipuri să influenţeze opinia publică şi ce vor să audă suporterii Clujului, ei doresc să degenereze adevărul. Nu mă compromiteam pentru un fleac, cei de acolo îşi ascund neputinţa în spatele unor invenţii de care numai ei sunt în stare".

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele