Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | Daniel Stanciu îi răspunde lui George Florescu după atacurile acestuia: ”I-am şi propus să fie managerul Academiei de Juniori”

U Cluj Publicat pe 22 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/19741935/1/flore.jpg

Daniel Stanciu, oficialul Universităţii Cluj, i-a răspuns lui George Florescu, după ce fotbalistul a criticat în termeni duri conducerea ”şepcilor roşii” pentru decizia de a nu mai face parte din planurile echipei în calitate de jucător. În exclusivitate pentru Look Sport+, Stanciu a explicat că a fost o hotărâre de moment a fostului antrenor Adrian Falub şi că îl respectă pe Florescu, motiv pentru care i-a propus să conducă Academia de Juniori a clubului. 

”A fost decizia antrenorului de la acel moment, Adrian Falub, de a nu mai continua cu Florescu. Mie îmi pare rău, pentru că e un tip cerebral, profesionist. Nu ştiu ce discuţii au avut ei, toată lumea trebuie să înţeleagă că fotbalul e un fel de unitate militară, păstrând proporţiile. Ai nevoie de disciplină şi profesionalism. Sunt aproape 40 de jucători care trebuie să se încadreze într-un anumit plan tactic.

A fost decizia lui Adi Falub, a spus că nu are nevoie de el pentru noul proiect. Eu chiar am o relaţie foarte bună, îl apreciez, e un tip cerebral, cu care poţi să discuţi. Din acest motiv, în secunda următoare i-am şi propus să fie managerul Academiei de Juniori. Nu a acceptat. A venit şi a spus că are nişte idei, că a jucat pe afară. I-am spus că au nevoie copiii, că poate să înceapă.”, a spus Daniel Stanciu despre George Florescu, la Fotbal Look de pe Look Sport+.

Florescu a criticat decizia conducerii Universităţii Cluj

Florescu a adus, recent, o serie de critici conducerii formaţiei ardelene, pentru modul în care a fost înlăturat, deşi dădea randament foarte bun la antrenamente. Fotbalistul nu înţelege decizia în condiţiile în care nu i s-a reproşat nimic din punct de vedere sportiv, iar la antrenamente ţinea pasul cu fotbaliştii tineri ai ”şepcilor roşii”. Fostul mijlocaş al naţionalei a lăsat de înţeles că şefii lui ”U” Cluj l-au înlăturat pentru că nu acceptă jucătorii cu personalitate, iar el nu este genul care să tacă.

”Din punctul meu de vedere, lucrurile cu U Cluj nu sunt foarte clare. Mi se pare că se bate apa-n piuă. Nu ştiu ce se întâmplă. Sunt încă sub contract cu Universitatea Cluj până în vara anului viitor. Vara aceasta, am decis că o să reziliem contractul, dar n-am mai fost chemat la club să facem acest lucru. Eu sunt deschis oricărei variante.

Nu mi s-a reproşat absolut nimic din punct de vedere fizic. La cei 36 de ani ai mei, alergam cot la cot cu tinerii din echipă, cu cei de 20, 25 de ani. Asta se vedea la antrenamente. Nu vreau să mă laud în niciun fel, dar, dacă nu mi se reproşează nimic din punct de vedere sportiv, nu ştiu de ce se renunţă la mine. Mai ales că sunt clujean şi am venit cu inima deschisă. Sunt «U-ist», în primul rând. Căutaţi răspunsurile la cei din conducere, nu la mine.

Problema e că, în România, nu sunt acceptaţi jucătorii cu personalitate, care spun lucrurilor pe nume, în faţă. Noi trebuie să fim sclavi, să tăcem şi să facem ce ni se spune, să n-avem niciun drept. Ăştia sunt jucătorii din România anului 2020, secolul 21. Iar eu nu pot să tac. Am mult prea multe cunoştinţe, m-am autoeducat. Am fost bun şi la şcoală când eram la elev. Am citit sute de cărţi, din diferite domenii, şi nu pot să tac.”, a spus George Florescu, potrivit GSP.

Se gândeşte la retragere, dar nu ar spune pas unei noi provocări

Cu aproximativ o lună în urmă, Florescu anunţa că ia în calcul să se retragă şi că oricum nu va duce lipsa celor 5.000 de lei pe care îi încasa de la Universitatea Cluj, însă dacă va primi o ofertă din Casa Liga 1, se va gândi să o accepte.

”Nu sunt sigur, dar nu cred că voi mai activa în fotbal. E posibil să mă las. Am venit pe bani mărunţi la U. Cluj, în jur de 5.000 de lei. Mai mult mă costă grădiniţele copiilor, private, că am 3 copii.

Mi s-a transmis că nu sunt în vederile echipei, că e vorba de o reconstrucţie. Nu e o dezamăgire care să-mi provoace răni. Sper că venirea lui Costel Enache va duce echipa în Liga 1, se vede că e vorba de un suflu nou. Chiar vreau s-l felicit pe Costel Enache.

Nu mă antrenez cu echipa, dar sunt sub contract cu U. Cluj. Mă antrenez după un program separat. Mai pot juca 2-3 ani la un nivel înalt. Dacă apare o ofertă din Liga 1, sigur că mă voi gândi."
, a declarat Florescu, pentru ProSport.

George Florescu şi-a deschis propria afacere

În plus, Florescu pare că şi-a găsit deja o activitate care să îl facă fericit după ce îşi pune ghetele în cui. Fostul mijlocaş al naţionalei promovează un stil de viaţă sănătos şi a intrat în domeniul culinar, cu produse extrem de bogate în nutrienţi: "Noi deja de cel puţin cinci ani încercăm să gătim cât mai sănătos. Am găsit şi nişte sisteme de gătit senzaţionale care ne ajută să maximizăm nutrienţii şi să menţinem până la 93% din nutrienţii din toate felurile noastre de mâncare. Ne-am obişnuit şi familia cu acest stil. Ne simţim foarte bine şi suntem foarte fericiţi că am reuşit să găsim aceste sisteme de gătit

Procurăm de la producătorii locali, încercăm să-i susţinem şi găsim, găsim cam tot ce avem nevoie, inclusiv la magazinele naturiste. Sunt convins că sunt şi alţii care gătesc. Nu ştiu dacă la fel ca noi, dar avem şi clienţi printre sportivi şi fotbalişti.

Cu siguranţă de acum înainte foarte multă lume va adera la produsele pe care noi le promovăm. Pe lângă faptul că sunt cele mai bune de pe piaţă, ne ajută să fie un stil de viaţă sănătos.

Sergiu Buş, Lucian Goian, fosta handbalistă Oana Chirilă, Horaţiu Baciu (preparator fizic la echipa naţională) sunt printre clienţii noştri. Noi nu încercăm să convingem pe nimeni, încercăm doar să-i facem pe oameni să conştientizeze importanţa nutrienţilor din alimentele noastre.

Cu siguranţă o voi ajuta mult mai mult pe soţia mea după retragere. Nu pot spune că am fost pasionat dintotdeauna de gătit, dar acum am devenit.

Sunt pregătit să le gătesc şi colegilor, atâta timp cât asta îi ajută să dea tot ce au mai bun pe teren."
, a declarat George Florescu la Look Sport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele