Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

EXCLUSIV: Daniel Stanciu, o nouă reacţie dură, după erorile de arbitraj din fotbalul românesc. ”Mi-a stricat tot cheful!”

Special Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19497121/1/stanciu.png

FC U Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa CSM Slatina, în etapa a V-a a campionatului naţional Liga a II-a.

Partida a adus în prim plan probleme majore de arbitraj, protagonist fiind de data aceasta arbitrul Mazilu, care nu a dat o lovitură de pedeapsă pentru Slatina şi a acordat una mult prea uşor pentru cei de la Craiova. Daniel Stanciu a criticat dur la emisiunea Fotbal Look arbitrajul şi a ţinut să facă comparaţii cu meciul de luni, din Casa Liga 1, dintre Hermannstadt şi FC Botoşani.

”Am mai zis şi aseară. Craiova chiar e echipa care până în etapele scurse până acum joacă fotbal. Dar asta nu are nicio legătura cu parodia asta de arbitraj. Mi-a stricat tot cheful, m-am uitat tot meciul, am văzut şi fazele din repriza a doua.

Oamenii care nu au ce face vor să vadă un meci de fotbal. Nu să vadă aşa ceva. Una e sa dai un aut sau un fault greşit la mijlocul terenului, dar asta e o decizie de gol!”,
a declarat Stanciu, pentru Fotbal Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele