Ultima oră
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, de la ora 19:00. Număr uriaş de spectatori la Budapesta! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht
Sepsi e cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor! Trei nume noi prezentate astăzi. Sepsi află miercuri adversara din Conference League Sepsi e cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor! Trei nume noi prezentate astăzi. Sepsi află miercuri adversara din Conference League
Rapid s-a despărţit de Ivica Zunic
Rapid s-a despărţit de Ivica Zunic

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: "Nu cred că vor să intre în istoria neagră a clubului!"

Emisiuni Publicat pe 30 apr 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20149655/2/danut-lupu-look.jpg
 
Dănuţ Lupu a vorbit la Look Sport LIVE despre victoria obţinută de Dinamo împotriva celor de la Voluntari, scor 2-0.
 
Dinamo a câştigat primul meci în Liga 1 după trei luni de aşteptare, iar acum se află pe loc de baraj, la 5 puncte de prima poziţie care asigură menţinerea directă în Liga 1. 
 
Dănuţ Lupu spune că o retrogradare cu Dinamo ar reprezenta o pată imensă pe carierele tuturor fotbaliştilor care se află acum în lotul roş-albilor.
 
"Aveau nevoie ca de aer de aceste trei puncte! Mai au cinci meciuri şi eu sper din suflet să se salveze pentru că nu cred ca vreunul din jucătorii aflaţi acum aici vor să intre în istoria neagră a lui Dinamo", a declarat Dănuţ Lupu, la Look Sport LIVE. 
mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele