Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

EXCLUSIV | Dănuţ Lupu şochează! ”Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele”

Special Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19963804/1/lupu-1.jpg

Invitat la Look Sport LIVE, fostul mare fotbalist Dănuţ Lupu a avut o reacţie incredibilă cu privire la partida din etapa trecută din Casa Liga 1 a celor de la FCSB, care au pierdut pe teren propriu, contra Academicii Clinceni.

Lupu este de părere că formaţia lui Gigi Becali a cedat intenţionat cele trei puncte ilfovenilor, pe care îi vor în play-off, pe sistemul vechi al reciprocităţii.

”Steaua are nevoie de Clinceni. Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele. Câţi jucători de la Steaua (n.r. FCSB) sunt la Clinceni? Într-adevăr, au fost refuzaţi de FCSB jucătorii care erau deja retraşi. Dacă ne uităm puţin în clasament, în primele şase sunt trei echipe, Clinceni, Sepsi şi Botoşani...Viitorul, Dinamo, Astra, echipe care se băteau acolo, sunt foarte jos în clasament”, a declarat Lupu, la Look Sport+.

Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin şi invitaţii săi îţi aduc cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele