Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

EXCLUSIV | De ce a pierdut PSG cu Manchester City? Explicaţiile specialiştilor Look Sport

Champions League Publicat pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20146831/2/fbl-eur-c1-psg-man-city39675823.jpg

Deşi le-a eliminat pe Barcelona şi Bayern Munchen, PSG porneşte cu şansa a doua pentru calificarea în finala Ligii Campionilor, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei engleze Manchester City.

Eric s-a declarat surprins de rezultatul înregistrat, susţinând că în a doua partea a jocului PSG a fost o echipă apatică, aproape inexistentă. El a indentificat ca moment psihologic din meci greşeala portarului Keylor Navas la golul de 1-1, marcat de Kevin De Bruyne.

”În repriza a doua, cei de la PSG au fost foarte apatici, o echipă aproape inexistentă. Nu mă aşteptam la acest rezultat, cel mult puteam să cred că se termină 1-1. Eroarea lui Navas a contribuit la acest rezultat. City a avut o posesie foarte bună în a doua repriză şi cred că au meritat victoria, pentru repriza a doua. ”, a declarat Eric, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, la Look Sport+.

La rândul lui, George Florescu a spus că unul dintre factorii care au determinat căderea suferită de PSG ar putea fi chiar condiţia fizică, deoarece este greu să te confrunţi cu o formaţie care ţine de minge aşa cum o face Manchester City şi care obligă, implicit, adversarele să alerge fără balon.

”City nu a existat în prima parte a jocului, n-au reuşit să facă ceea ce au demonstrat în a doua repriză, acest joc tipic ‘guardiolez’, cu această multitudine de pase foarte rapide. În repriza a doua, cred că cei de la PSG au căzut şi fizic. Este foarte greu să alergi o repriză întreagă după minge. City, prin jocul din a doua parte, a meritat victoria. Ia o opţiune serioasă pentru câştigarea primului trofeu Champions League.”, a declarat şi fostul internaţional român George Florescu.

Manchester City a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), PSG, în manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor. Idrissa Gueye (PSG) a fost eliminat, în minutul 77, cu cartonaş roşu direct, pentru un fault dur asupra lui Gundogan. Au marcat: Marquinhos 15' / De Bruyne 64', Mahrez 71'.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri