Ultima oră
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90

EXCLUSIV | Decizia lui Becali, contestată: "Se face o nedreptate. Vlad era de bani mulţi, dar îl doboară!"

Liga I Publicat pe 17 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20196732/1/vlad.jpg


Apropiat de Gigi Becali şi unul dintre susţinătorii modului în care finanţatorul FCSB a ales să conducă clubul, Dumitru Dragomir crede că omul de afaceri a făcut o greşeală în momentul în care l-a scos din poartă pe Andrei Vlad, dar şi că Dragoş Nedelcu ar merita mai multă încredere.
 
Titular al naţionalei Under 21 la Campionatul European din Ungaria şi Slovenia, Vlad a făcut un sezon bun până la meciurile din play-off cu CFR şi Craiova. A greşit în ambele, apoi presiunea şi-a spus cuvântul, Gigi Becali l-a scos la pauza meciului cu Academica Clinceni, iar acela va fi ultimul meci al tânărului goalkeeper în acest sezon, finanţatorul FCSB mergând pe mâna mult mai experimentatului Cătălin Straton.
 
Cu moralul la pământ, Vlad a fost anunţat că şi stagiunea viitoare va apăra doar în meciurile din sezonul regular, cu mai puţină presiune, iar Dumitru Dragomir consideră că Becali greşeşte în momentul în care nu mai mizează pe portarul în vârstă de 22 de ani, cel în schimbul căruia ar putea încasa, totuşi, o sumă considerabilă de transfer:
 
"Se face o mare nedreptate cu Vlad şi Nedelcu. Aici pierde şi la lovele. Când i se pune pata, mai face şi el greşeli. Vlad trebuia să apere non-stop, dacă voia să facă bani. Vlad era de bani mulţi, dar îl doboară!", a declarat Dragomir, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
37 de meciuri a strâns Vlad în acest sezon în toate competiţiile. A încasat 26 de goluri şi a terminat 19 partide cu poarta intactă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele