Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

EXCLUSIV | Declaraţie marcă înregistrată a lui Dragomir, după anunţul reluării Ligii 1: ”Cine a făcut asta e un om nesănătos la cap! Să lase economia să meargă, altfel murim de foame!”

Fotbal Internațional Publicat pe 2 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19379181/1/mitica-dragomir.png

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit în cadrul emisiunii Look Sport LIVE, de la LOOK PLUS, despre relurea Ligii 1. A avut o reacţie destul de dură faţă de cei care au decis reînceperea competiţiei în condiţii, a spus el, foarte dure. Chiar dacă virusul COVID-19 a făcut multe victime la nivel mondial, Dragomir consideră că măsurile luate de stat, în privinţa fotbalului, nu sunt conforme cu realitatea şi că el ar fi acţionat altfel, dacă avea putere de decizie.

Ar fi dat drumul tribunelor, pentru ca suporterii să poată să vină la stadion încă de pe acum, de la reluarea primei etape. Mai mult, a accentuat faptul că programul va fi foarte încărcat şi că ar fi vrut ca Liga 1 să înceapă încă din această săptămână, nu de pe data de 13 iunie.

Nu mi-e dor deloc de fotbal deloc pentru că am suferit din cauza sa, după ce l-am slujit 40 de ani. Au vrut să mă bage nevinovat la închisoare, deci nu mi-e dor. Nu mai vreau să mă întorc la fotbal. Părerea mea este că cei din fotbal au lăsat politicul să le dicteze programul... Nişte oameni care nu au tangenţă cu sportul. Eu mă duceam peste ei şi le explicam că fotbalul este o stare de spririt. Omul nu poate trăi fără sport. E în primele 10 priorităţi ale oricărei naţii. Numai la noi nu.

Eu dădeam drumul acum, în această săptămână. Şi dădeam cu public, cum au făcut ungurii. Jucătorii au stat prea mult în cantonamente şi asta le-a fost impus de oameni care nu se pricep. Fierb hormonii în ei şi îi ţii închişi acolo. Asta să creadă cineva că stau închişi. E o tâmpenie să facă antrenamente câte trei pe un teren de 10.000 de metri pătraţi. Cine a făcut asta e un om nesănătos la cap!

Dacă se îmbolnăveşte cineva să nu facă nimic... Să meargă la profesorul Cercel şi să-l repare... că e o gripă până la urmă. Viaţa nu e făcută veşnic, mai şi murim, asta e. Dacă e vreun caz de coronavirus, să-l trateze, să lase fotbalul să se joace. Să lase activitatea economică să meargă pentru că altfel murim de foame!”, a declarat Dumitru Dragomir la Look Sport LIVE, în direct pe LOOK PLUS şi www.looksport.ro.

Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că orice sport care poate avea loc în aer liber se poate desfăşura de la 1 iunie. Astfel, data la care se preconiza că va începe Liga 1, 13 iunie, va fi pusă în practică. Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal au înaintat această dată, dar mai era aşteptată o decizie oficială din partea autorităţilor statului.

Play-off-ul şi play-out-ul se vor relua cu etapa a treia. În grupa pentru titlul, lupta este în continuare deschisă, pentru că trei echipe au şanse mari la prima poziţie. Primul loc este ocupat de CFR Cluj, urmată de FCSB şi Universitatea Craiova la patru puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri