Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

EXCLUSIV | ”Declaraţiile lui Crăciunescu şi Iftime sunt ale unor femei la menopauză. Pentru ei sunt bau bau”. A ieşit la atac după ce echipa i-a fost ”sancţionată” de cei doi

Hermannstadt Publicat pe 29 sep 2020
mail-share icon Email

Meciul dintre Hermannstadt şi Botoşani a fost decis pe final, dintr-o lovitură de pedeapsă controversată care a adus critici din partea multor oameni de fotbal. Printre cei care au contestat penalty-ul primit de sibieni s-au numărat fostul mare arbitru Ion Crăciunescu, dar şi patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.

Pentru a se apăra în faţa atacurilor pornite din mai multe părţi, Anamaria Prodan a intrat în direct la emisiunea Fotbal Look de pe Look Sport. A declarat că greşeala centralului Chivulete nu a fost infuenţată de ceva sau de cineva. Mai mult, aceasta a declarat că s-a certat cu arbitrul şi i-a ironizat pe Crăciunescu şi Iftime.  

”Jucătorul s-a ridicat, a vrut să joace... mă rog, eu nu sunt aici să judec arbitrajul. Dicuţiile pe care le au Crăciunescu şi Iftime sunt ale unor femei la menopauză. Am văzut şi meciul lui Dinamo, poate mâine apare ceva că am dat bani acolo, să nu se apropie de Hermannstadt.

Mi se pare jenant. Am înţeles că Ion Crăciunescu fugea după banii lui Tapie prin păduri, aşa am citit în cartea lui Cornel Dinu. Poate apare că am plătit şi arbitrul lui Dinamo. Eu sunt visul lor urât, bau-baul lor. Sunt glume! Normal că mă amuză, asta înseamnă că sunt foarte puternică, trebuie să le fie frică. Bărbaţii care au ce le trebuie nu mă acuză. Când eram preşedinte la Snagov, m-am certat foarte tare cu Chivulete. Era un meci cu Petrolul, am avut o divergenţă cumplită şi nici măcar nu vorbim. La fiecare meci al Sibiului, Ana Maria Prodan este de vină. În loc să ne certăm între noi, să mergem la Ligă să cerem VAR. Nu există campionat care să nu fie greşeli.

Astea sunt glume, mie îmi e drag Ion, la fel şi Iftime, dar cred că e mai ‘fun’ să spui că eu cumpăr toate partidele, să am penalty-uri. Asta înseamnă că sunt puternică şi că le e fricuţă. Bărbaţii care au ce trebuie nu condamnă aşa ceva. Pe mine mă amuză că atunci când eram preşedinte la Snagov m-am certat foarte tare cu Chivulete. A fost un meci cu Petrolul şi m-am certat cu el. Nu am vorbit cu el de atunci.

Ce să fac eu dacă aşa a decis? Să îl condamn pe Chivulete? Toţi mai greşim, mai dăm bine, mai dăm rău. Pe mine mă distrează că la fiecare meci al lui Hermannstadt eu sunt vinovată”, a declarat Anamaria Prodan la Fotbal Look.

Hermannstadt a câştigat pe o ploaie torenţială confruntarea de pe teren propriu, contra celor de la FC Botoşani, cu scorul de 2-1. Soarta partidei a fost decisă de o eroare majoră a centralului Andrei Chivulete, care a dictat uşor penalty la un duel dintre Mayoral şi Haruţ.

Scorul a fost deschis rapid, gazdele au profitat de eroarea lui Şeroni, care a fost lovit de o minge ricoşată din bară, fundaşul nemaiputând evita autgolul. Băieţii lui Marius Croitoru au revenit repede în meci, după o fază colectivă, Keita a finalizat din interiorul careului.

Momentul decisiv a fost în minutul 86, deşi cei de la Botoşani dominau copios, Hermannstadt a avut un atac, iar arbitrul Chivulete a greşit grav şi a acrodat penalty la un duel în careu, dintre Mayoral şi Haruţ. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Pires.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele