Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

EXCLUSIV | Denis Alibec nu credea că va lua atâţia bani în Europa! Atacantul, cu un picior în grupele Ligii Campionilor şi cu un salariu uriaş

Superliga Publicat pe 21 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19488039/1/rps6460.jpg

Denis Alibec se află în discuţii avansate pentru transferul la Ferencvaros (Ungaria). Informaţia a fost dată publicităţii în emisiunea Fotbal Look de la Look Sport. După aflarea veştii, Vasile Miriuţă, un cunoscător al fotbalului maghiar, a oferit mai multe informaţii cu privire la finanţele de care dispune Ferencvaros, dar şi despre lot şi antrenor.

Miriuţă a afirmat că e imposibil ca Alibec să ia mai puţin de 500.000 de euro pe an. Ferencvaros are un buget foarte mare şi poate să ofere sume consistente. ”Sub 500.000 de euro pe an nu va câştiga, plus bonusuri, pentru că ştiu ce bani dau cei de acolo, ce bani oferă.

Vin mulţi fani la meciuri. Sub 10.000 de fani nu vin nici la partida cu ultima clasată. Au bani, au luat un atacant de un milion de euro”, a declarat Miriuţă la Fotbal Look.

De doi ani, Ferencvaros este antrenată de Sergiy Rebrov, din Ucraina. Este un tehnician foarte cunoscut în Europa de Est, despre care ungurii spun că este cel mai bun antrenor de la Ferencvaros, din ultimii 10 ani! ”Au un antrenor extraordinar de bun. Cred că cel mai bun antrenor din zonă. Jucătorii vorbesc că e cel mai bun antrenor din ultimii 10 ani de acolo”, a mai declarat Miriuţă.

Sergiy Rebrov este dublu campion în Ucraina cu Dinamo Kiev, în 2015 şi 2016. De când a venit la Ferencvaros a luat două titluri, 2019 şi 2020.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele