Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

EXCLUSIV | Detalii neştiute despre perioada petrecută de Cosmin Contra la Dinamo. ”Am plătit bani către anumiţi angajaţi, pentru ca lucrurile să meargă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20092971/1/contra-2.jpg

Cosmin Contra (45 de ani) a vorbit în cadrul emisiunii Look Sport LIVE despre perioada petrecută la Dinamo, sub conducerea lui Pablo Cortacero, care a creat un adevărat haos şi a lăsat datorii uriaşe, care însă au fost achitate miraculos de cei din DDB.

Contra a ţinut să îi laude pe cei din DDB, dar şi pe toţi cei care au pus umărul la redresarea clubului. ”Guriţă” a dezvăluit că a adus bani de acasă, pentru a plăti salariile unor angajaţi de la Săftica.

”Iniţiativa DDB este excepţională, dar nu rezolvă problemele pe termen lung. Dinamo e un club mare, trebuie să găsească pe cineva care să sponsorizeze, să vină un investitor. Până la urmă suporterii ţin echipa, dar nu poţi face performanţă.

(n.r. despre experienţa cu investitorii spanioli) Am fost păcălit, am crezut în acest proiect şi în aceşti oameni. Am trecut prin momente prin care nu credeam că pot trece ca antrenor. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am fost tras într-o minciună permanentă de nişte oameni care nu au ce căuta în fotbal. Am dat bani de la mine ca lucrurile să meargă.

Am plătit bani către anumiţi angajaţi. Pentru ca lucrurile să meargă, trebuia ca anumiţi oameni care trăiesc din salariul lunar să fie plătiţi. Am făcut-o cu plăcere şi s-a vorbit de ce nu am renunţat la bani. O persoană din DDB m-a sunat şi am ajuns imediat la o înţelegere. Nu m-am cramponat în banii de la Dinamo, am venit să fac performanţă, nu pentru bani.

Felicit DDB-ul pentru modul în care au gestionat lucru, nu doar pe ei, ci şi pe acei oameni care cotizează şi cumpără bilet online. Ei sunt sufletul acestei echipe, au o masă socială extraordinară, care a făcut ca echipa să ia licenţa. Îmi doresc că Gigi Mulţescu să fie capabil să salveze echipa, eu sunt singur că va reuşi asta. De asemenea, aş fi extraordina de fericit dacă ar câştiga Cupa României şi ar fi o speranţă ca cineva cu bani să vină”
, a declarat Contra, în exclusivitate la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele